Acasă Timp liber Imaginea din Bucuresti care a starnit valuri de emotie in intreaga lumea:...

Imaginea din Bucuresti care a starnit valuri de emotie in intreaga lumea: ”Asta e o lectie pentru bombardieru’ smecher tatuat cu iPhone”

345

O fotografie postata pe forumul Reddit Romania a starnit un val de emotie pe internet. In fotografie apare un barbat in varsta, in tramvai, ascultand vocea celor dragi la un reportofon in tim ce tine o fotografie cu ei in mana.

Fotografia a fost fascuta in tramvaiul 32 din Bucuresti in timp ce acesta rula pe strada 13 Septembrie, a notat autorul fotografiei.

Forografia are sute de comentarii, multi internautiu spunand ca le-au dat lacrimile. „Nu am vazut ceva asa de trist si tragic care sa ma faca sa plang imediat”, a scris unul dintre ei.

Un alt internaut a tinut sa remarce cat de corect poarta masca barbatul din fotografie.

„Desi se vede ca nenea e intr-o situatie nu tocmai fericita si de invidiat, uitandu-se probabil cu nostalgie/melancolie la niste poze vechi si-acum plastifiate, probabil ca sa tina mai mult in timp, cu incaltari purtate parca prea mult timp, cu palme care par a fi muncite din greu, cu unghiile oarecum neingrijite, cu haine ponosite, cu parul albit si relativ neingrijit si barba la fel, nu pot sa nu observ faptul ca poarta masca asa cum trebuie.

In pofida faptului ca e foarte probabil trist si abatut, poate ca e fara de casa sau pe aproape, omul ala inca are bunul simt de a purta nenorocita aia de masca intr-un mijloc de transport in comun asa cum trebuie. Nu trasa pe barbie ca o pereche de chiloti trasa in jos (…), nu trasa doar pe gura, o poarta cum trebuie.

Asta e o lectie pentru bombardieru’ smecher tatuat cu iPhone [insert random number here] ale carui maini miros a bara de autobuz si-o arde fara masca pentru ca motiv, pentru pasaricile care-si dau machiaj pe mutra cu spaclu’ si nu pot purta masca pentru ca pantof, pentru corporatristu’ care o arde barbos si nu poate purta masca pentru ca se irita, pentru privitoru’/ascultatoru’ de Latrina 3/Sosoaca/Teodosie Spagoveanu’/whatevertheholyfuck care nu poarta masca pentru ca stie el/ea mai bine de dictatura medicala, reptilieni, conspiratii si ce i-a mai zis Teodosie Spagoveanu’ la slujba”, a scris internautul.

Sursa: Aktual24.ro

<