Ilie Nastase se lauda ca e prieten cu Donald Trump: El imi spune Nasty, in niciun caz n-o sa-i spun domnule presedinte!

0
626

Tenismenul Ilie Nastase se lauda ca il cunoaste pe noul presedinte al Statelor Unite, Donald Trump. El si-a manifestat speranta ca Trump il va schimba pe ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm.

<

„Eu o sa-i spun tot Donald, el imi zicea mie Nasty. Doar nu o sa-i spun domnul presedinte. La New York, cat timp eu am stat acolo, venea la meciurile noastre de la US Open, ii place foarte mult tenisul. Nu lipsea intr-o perioada deloc. Apoi m-am imprietenit cu el, m-a tot invitat acasa la el, in Florida, unde avea mai multe terenuri de tenis. Am tot jucat cu el, acum 20 de ani. imi arata cat de bine joaca tenis. Si juca bine, stie jocul, are un backhand curat…”, a povestit Nastase in exclusivitate pentru prosport.ro.

 El a comentat si alegerea presedintelui SUA.

„Ma asteptam sa castige. Mai smecher, mai bogat, cu un discurs mai colorat. Mie mi-a placut toata campania lui, una pentru capitalisti. Si a avut rezultate, cred ca o sa faca lucruri bune pentru americani. Bine, dupa ce am sesizat in ultima vreme, ma asteptam sa castige, dar scorul a fost destul de strans. E bine si pentru noi. Pentru ca il va schimba, sper eu, cat mai repede, pe ambasadorul Statelor Unite de la Bucuresti (n.r.- Hans Klemm). Asta ar fi cea mai buna miscare, una care ne intereseaza pe noi. Il tot aud ca spune ca suntem o tara de corupti, face tot felul de greseli, ma rog, e om si el, dar sper sa-l schimbe cat mai repede. El spune ca suntem corupti, vede paiul din ochii nostri, dar nu vede barna din ochii lui. Sa se uite mai bine la Microsoft”, a mai comentat Nasty pentru Prosport.