Comorile Egiptului
Haos la metrou, statii blocate complet din cauza noilor porti de acces! Metrorex isi cere scuze! – Bucurestiul
Ramai alaturi de noi
 Comorile Egiptului

Transport

Haos la metrou, statii blocate complet din cauza noilor porti de acces! Metrorex isi cere scuze!

Magistralele 1 și 2 ale stației de metrou Piața Unirii au fost blocate, miercuri dimineaţă, din cauza noilor porți inteligente instalate de curând, dar și a faptului că Metrorex a decis să înceapă lucrările la una dintre intrări. În urma incidentului, reprezentanții Metrorex au transmis un comunicat prin care prezintă scuze călătorilor pentru disconfortul creat și subliniază că a luat măsuri pentru decongestionarea traficului. 

 Noile porţi inteligente instalate la metroul bucureştean mai mult încurcă accesul decât să-l fluidizeze. La staţia Unirii s-a ajuns, miercuri dimineaţă, la un adevărat scandal.

Potrivit Realitatea TV, oamenii sunt nervoși și revoltați de faptul că Metrorex a decis să înceapă lucrările la o oră de vârf.

Același lucru s-a întâmplat și marți seară, la stația de metrou Pipera, unde de asemenea s-a produs un blocaj din cauza fluxului mare de oameni.

Loading...

 „Metrorex prezintă scuze călătorilor pentru disconfortul creat urmare a aglomerației înregistrate în stațiile unde se efectuează lucrările de control –acces și face apel la înțelegerea acestora, pentru evitarea intrării în stație a unui volum foarte mare de persoane. Metrorex a luat  măsuri  pentru deplasarea în siguranță a călătorilor în perioada lucrărilor de modernizare a instalațiilor de control acces. Astfel, ca urmare a situațiilor de supraaglomerare semnalate la orele de vârf, au fost alcătuite echipe mixte din angajații Metrorex și personal de pază, pentru acordare de asistență și îndrumarea călătorilor. Fiecare agent de stație este prezent în aceste zone aglomerate, pentru a transmite Dispeceratului Central evoluția situației din teren și luarea de măsuri în funcție de situația dată”, se arată în comunicatul remis de Metrorex.

În document se menționează că numărul porților de acces în stație a fost mărit și s-a avut în vedere modificarea fluxurilor de intrare-ieșire în funcție de traficul de călători pe intervale orare, dar și că, pentru a înlesni accesul călătorilor în stație, au fost afișate pictograme cu modul corect de utilizare a cartelelor.

Totodată, Metrorex transmite că lotul existent și funcțional de cartele va fi schimbat cu un nou design, la finalizarea tuturor lucrărilor de modernizare control-acces.

 Comorile Egiptului
 Comorile Egiptului
  •  
  •   
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 Comorile Egiptului

Ultimele stiri

Sanatate15 minute inainte

Guvernul aproba astazi un teren in nordul Bucurestiului pe care primaria sa construiasca noul spital

Guvernul va aproba in sedinta de miercuri un proiect de act normativ privind transferul unui teren aflat in nordul Bucurestiului,...

Sectorul 325 de minute inainte

Bucurestenii din Sectorul 3 isi pot plati taxele si impozitele in doua spatii noi

Bucureștenii din sectorul 3 au la dispoziție și în acest an, două standuri amenajate special pentru plata taxelor și impozitelor....

Actualitate28 de minute inainte

Ziua si promisiunea: Firea spune ca Bucurestiul va avea un sistem nou pentru colectarea deseurilor!

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că în Capitală vor fi realizate staţii pentru valorificarea energetică a deşeurilor...

Bucuresti3 ore inainte

Cum incalca Mega Image legea si vinde paine congelata fara sa anunte clar

Românii care cumpără o pâine din supermarket nu ştiu dacă aceasta a fost sau nu anterior congelată, pentru că aceste...

Timp liber5 ore inainte

Expoziția pe care o aștepta de mult timp Bucurestiul: Comorile Egiptului Antic la Biblioteca Nationala!

Bucureștiul va găzdui un eveniment de excepție atât pentru cei mici cât și pentru cei mari în care lumea fascinantă...

Bani6 ore inainte

Masina de topit bani s-a pus in miscare. Cum au ajuns bucurestenii clienti captivi ai firmelor infiintate de Firea

Mașinăriile de topit zăpada achiziționate discreționar de Primăria Capitalei sunt doar vârful unui iceberg de cheltuieli netransparente și greu de...

Share Page

Close