Jurnalista Ioana Ene Dogioiu afirmă că gestul lui Vlad Voiculescu, de a face declaraţii de presă în acelaşi timp cu premierul, este unul fără precedent. Aceasta este de părere că este vorba despre haos, nu neapărat de un bruiaj intenţionat.

<

„Nici nu stiu daca e doar haos sau un semnal clar, dar inca n am vazut ca un ministru sa tina declaratii concomitent cu premierul.

LE: Pare ca a fost haos, conform comunicarilor de pe grupul wapp al celor acreditati la Sanatate si discutiei dintre ministru si consiliera sa de dupa declaratia publica”, scrie Ioana Ene Dogioiu pe Facebook.

De altfel, ciudăţenia conferinţelor de presă simultane a fost observată şi de alţi jurnalişti cu experienţă, cum ar fi Radu Tudor sau Sorina Matei.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi-a început declaraţia de presă de duminică la scurt timp după ce premierul Cîţu îşi începuse propria conferinţă de presă. Într-o discuţie ulterioară declaraţiei de presă surpinsă de microane, Voiculescu a reacţionat la suprapunerea conferinţelor afirmând: „Şi noi ce să facem?”