ANAF a scos din nou la vanzare locuintele primarului sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, care este executat silit pentru a șasea oară. Scopul este recuperarea sumei de 51 de milioane de euro pe care firmele omului de afaceri o datorează statului român.
ANAF scoate la licitație zeci de apartamente și terenuri, dar și aproximativ 700 de locuri de parcare din Popești Leordeni și Voluntari, toate aparținându-i lui Robert Negoiță.
Apartamentele situate în Popești-Leordeni sunt vândute la prețuri cuprinse între 12.000 de euro (pentru garsoniere) și 32.000 de euro (pentru un apartament cu patru camere) – prețuri chiar și de 3 ori mai mici decât prețul pieței.
De asemenea, sunt scoase la vânzare și mai multe spații de parcare aflate la subsolurile imobilelor, dar și 96 de spații de parcare supraterane.
Robert Negoiță a mai fost executat silit de ANAF și în anul 2011, dar și de trei ori în 2015 și o dată în 2016. Atunci, i-au fost vândute apartamente, vile, locuri de parcare și terenuri, anunță ziare.com.

<
Transparenta face diferenta