Gabriela Firea si Pandele au mers la nunta, in Lugoj, cu elicopterul! Drumurile sunt pentru fraieri…

1
1647

Primarul general al Bucurestiului, Gabriela Firea, alaturi de sotul ei, Florentin Pandele, au luat parte in week-end la nunta de argint a unui om de afaceri din Lugoj, apropiat al PSD. Cei doi alesi au preferat sa nu piarda vremea pe soselele inghesuite ale patriei, unde adesea oamenii de rand stau in coloane de masini sau isi risca vietile din cauza accidentelor dese, ci s-au deplasat cu elicopterul, anunta presa locala.
Politicieni de seama ai Lugojului si ai judetului Timis, primari si lideri de partide au luat parte sambata, la nunta de argint a omului de afaceri Gabriel Olariu, care a aniversat 25 de ani de casnicie alaturi de sotia sa Ionela, scrie ziuadevest.ro.
Petrecerea organizata la Pensiunea Lois din Dealul Viilor, i-a adus in prim plan, ca invitati de seama, pe primarul Francisc Boldea (PSD), fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, (UNPR), Ben-Oni Ardelean, deputat PNL Timis, primarul comunei Firdea, Samuel Lupulescu, primarul comunei Traian Vuia, Vasile Petruescu si altii. Intre invitatii speciali s-a numarat si primarul capitalei, Gabriela Firea si sotul acesteia, primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele!
Surse apropiate LugojOnline sustin ca cei doi au sosit la Lugoj, pentru acest eveniment, la bordul unui elicopter.

Cine sunt prietenii familiei Firea-Pandele?
Daniel Gabriel Olariu, managerul societatii Ausnit, Olariu si Asociatii, gestioneaza mai multe afaceri in Lugoj, intre care Parcarile de camioane cu statie de vanzarea carburantilor, restaurant, motel si spatii de servicii de pe centura municipiului.
Alaturi de fratele sau, Gigel Olariu, omul de afaceri detine postul local de radio si televiziune si gestioneaza afaceri in domeniul turistic, dar si activitati in domeniul social si religios. Cei doi au solicitat in luna aprilie, transmiterea in folosinta gratuita a fostei centrale termice din cartierul Micro 4, catre Fundatia „Misiunea Painii Vietii”, proiectul initiat de primarul Francisc Boldea fiind retras de pe ordinea de zi a Consiliului Local, din cauza nemultumirilor iscate in randul lugojenilor care locuiesc in acest cartier.
 

<