Gabriela Firea iar se plange ca nu este lasata sa faca ceva in Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, se arată de revoltată pentru faptul că Ministerul Sănătății ar fi blocat testarea gratuită organizată de Primăria Capitalei, dar în schimb permit testarea pe bani în parcarea unui mall din Capitală.

<

”Testarea în Capitală este blocată. Astăzi am și intervenit public cu un com de presă și cerem explicații publice din partea Ministerului Sănătății de ce au blocat testarea din Capitală, dar permit testarea pe bani, în parcarea unui mall.

Astăzi, aproape toată presa a publicat imagini despre testarea acceptată de Ministerul Sănătății în parcarea unui mall din Capitală. Este o testare pe bani, dar ar trebui permisă și testarea organizată de Primăria Capitalei, la Arena Națională, într-un spațiu mult mai generos și în condiții mult mai bune.

Noi ce avem? O țară în care Guvernul spune că testele nu sunt bune, blochează testarea gratuită în Capitală, dar este permisă testarea pe bani în parcarea unui mall. Nu am o problemă cu testarea privată, dar nici nu este normal ca Primăria să fie blocată și bucureștenii să nu se poată testa gratuit.”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.