Daca bilantul activitatii ar fi un criteriu real in PSD, Gabriela Firea ar trebui sa plece din functia sa publica mult mai repede decat Sorin Grindeanu, sustine Ovidiu Raetchi.
Deputatul PNL demasca ipocrizia lui Firea, varf de lance in lupta impotriva lui Grindeanu. Primarita PSD, explica Raetchi, nu a pus in practica in Bucuresti niciun angajament electoral in Bucuresti. Ba, mai mult, in timp ce ii reproseaza lui Grindeanu ca s-a baricadat in Guvern, ea nu permite cetatenilor sa participe la sedintele din Primarie, desi legal au acest drept.

<

„Faptul ca Gabriela Firea e varf de lance in lupta impotriva lui Grindeanu, pe care il ataca zilnic pentru neindeplinirea unor puncte din programul de guvernare, este caraghios si riscant pentru ea. Cum sa ii ceri tu demisia pentru ineficienta, cand nu ai pus in practica, pana acum, in Capitala, niciun angajament electoral important?

Cum sa ii spui tu ca se cramponeaza de functie, cand, la Bucuresti, nu le permiti cetatenilor care iti solicita demisia sa stranga semnaturi in mod organizat? Cum sa ii reprosezi tu ca s-a baricadat singur in Guvern, cand portile din Primaria Bucuresti sunt inchise pentru orice cetatean care vrea sa isi exprime un punct de vedere sau sa asiste la lucrari? Daca bilantul activitatii ar fi un criteriu real in PSD, Gabriela Firea ar trebui sa plece din functia sa publica mult mai repede decat Sorin Grindeanu”, scrie Raetchi.

Transparenta face diferenta