Acasă Bucuresti Gabriela Firea continua scandalul in PSD: L-a lasat pe Dragnea, acum isi...

Gabriela Firea continua scandalul in PSD: L-a lasat pe Dragnea, acum isi ataca colegii!

Transparenta face diferenta

Gabriela Firea a declarat, luni, că mai mulți social-democrați care au semnat documentul prin care i se cerea demisia lui Liviu Dragnea s-au retras, edilul Capitalei precizând că politicieni ar trebui să fie demni.

<

„Au fost 25 de semnături pe declarația comună privind starea PSD, la întâlnirea anterioară CEx au fost 17, apoi, la ședință, am rămas 11. Cred că, înainte de orice, trebuie să fim demni. Cred că și domnul Dragnea i-a apreciat pe cei care au dus demersul la capat și nu pe care care nu și l-au mai asumat. Normal că am fost suprinsă, dar așa e viața politică”, a declarat Gabriela Firea.

„Ne-am ascultat unii pe altii, pentru prima data nu a mai fost unanimitate, cred ca e bine, ca doar pe alte vremuri era unanimitate. Inainte de 1989, daca aveai rude in strainatate si aveai o situatie mai buna, erai etichetat ca esti impotriva ordinii firesti. Sper sa nu se ajunga niciodata la sa ceva. Eu spun ca sunt 11 , poate chiar mai multi, unitatea noastra nu e distructiava si nu impotriva unei persoane, e pentru imbunatatirea luarii deciziilor in partid”, a mai spus primarul Capitalei.