Gabriela Firea: Bucurestenii parcheaza pe spatiul verde, peste florile proaspat plantate, chiar sub nasul Politiei! Nu e posibil!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, susține că Primăria, prin intermediul Administrației Lacurilor și Parcurilor din București au început o acțiune de refacere a spațiului verde din București, dar au întâmpinat dificultăți pentru că anumiți șoferi au parcat chiar pe spațiul verde proaspăt amenajat.
 

<

”Din nefericire, unii dintre bucureșteni sau vizitatori ai Capitalei nu au înțeles că trebuie să respecte spațiul verde și au parcat direct pe spațiile tocmai plantate. S-au întâmplat astfel de incidente chiar în fața poliției, în fața oamenilor legii. E adevărat că s-au dat amenzi, dar cred că trebuie combătute mai profund aceste acte de vandalism.

Eu înțeleg că oameni nu au unde să parcheze, dar nici nu poți să parchezi direct pe spațiile verzi. Oamenii au intrat cu mașini foarte mari și au dărâmat inclusiv acei stâlpișori care protejează spațiul verde”, a declarat Gabriela Firea, la România TV.