Gabriela Firea anunta un complot secret impotriva liderului PSD: ”Am primit niste telefoane”

Gabriela Firea a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa ca a primit telefoane de la anumiti lideri ai PSD care i0au propus sa preia conducerea partidului. Ea sustine ca a refuzat ofertele.

<

„Eu sustin aceasta echipa de conducere, il sustin pe Marcel Ciolacu pentru presedintia partidului si pe Paul Stanescu in calitate de secretar general. Consider ca sunt doi oameni care au dovedit ca sunt atasati valorilor nationale, ca sunt atasati valorilor social-democrate, onesti si consider ca nu e momentul acum sa se reaprinda o scanteie a unui conflict in partidul nostru pentru ca doar am dat apa la moara adversarilor politici.

Sa nu intram iar intr-o zona in care conteaza in ce bisericuta esti, restaurantul la care mergi sa mananci, cum iti ascuti sabia, cu cine mai vorbesti sa te sustina. Si daca se vir face bisericutem eu nu voi intra in niciuna.

Am auzit si eu tot felul de lucruri si stiu ca sunt anumite persoane care si-ar dori ca in PSD sa nu fie liniste. (…) Am mai primit niste telefoane, nu va dau nume ca sa nu contribui la o stare tensionata in partid. Am declinat orice propunere, orice oferta, sunt o persoana verticala. Mi-am declarat sustinerea pentrru aceasta forma de conducere, poate data viitoare, peste 5 ani, peste 10 ani”, a declarat Firea.

Antena 3 sustine, citand surse din PSD, ca baronii i-au cerut lui Ciolacu sa se retraga din fruntea PSD. Intalnirea a avut loc la o pensiune din apropierea municipiului Barlad. Reuniunea a fost convocata de Dumitru Buzatu, care in ultimele zile a iesit in evidenta prin refuzul de a purta masca de protectie.

Baronii ar fi foarte nemultumiti de prestatia lui Ciolacu, solicitandu-i direct sa faca un pas in spate. Buzatu a sustinut ca membrii simpli nu se simt reprezentanti de Marcel Ciolacu in calitate de presedinte, iar la Congres ar fi bine sa candideze un alt lider al partidului. Si ceilalti baroni rosii au fost de acord cu Buzatu: Ionel Arsene, Marian Oprisan si Dragos Benea, liderul PSD Bacau.

Ciolacu ar fi replicat ca nu tine cu dintii de fotoliul de presedinte al PSD, insa la acest moment nu exista o alternativa, pentru ca alti lideri, cum ar fi Gabriela Firea, nu doresc sa-i ia locul. Antena 3 afirma ca secretarul general interimar al PSD, Paul Stanescu, i-a luat apararea lui Ciolacu.

Sursa: Aktual24.ro