Comorile Egiptului
Gabriela Firea anunta ca va scoate toate autogarile din Bucuresti la marginea orasului – Bucurestiul
Ramai alaturi de noi
 Comorile Egiptului

Actualitate

Gabriela Firea anunta ca va scoate toate autogarile din Bucuresti la marginea orasului

Primarul Gabriela Firea si ministrul transporturilor, Razvan Cuc, au decis infiintarea unui grup mixt de lucru format din reprezentati ai Primăriei Municipiului Bucureşti si ai Ministerului Transporturilor care sa identifice solutiile legale pentru relocarea autogarilor in zonele limitrofe ale Bucurestiului, se arată într-un comunicat al Primăriei.

„In acest sens se vor identifica spatii noi pentru ca aceste autogari sa fie corelate cu mijloacele de transport in comun”, se arată în comunicat.

In prezent, pe raza Municipiului Bucuresti, exista un numar de 21 de autogari iar programul de transport persoane prin servicii regulate Bucuresti-Ilfov cuprinde un numar de 2440 de curse zilnice.

Loading...

Tot în această întâlnire, cei doi oficiali au ajuns la concluzia ca trenurile de marfă să nu mai treaca pe liniile de cale ferată care tranzitează zone din Capitală.

” Imi doresc sa gasim cele mai rapide si mai eficiente solutii pentru ca trenurile care traverseaza Bucurestiul, indeosebi in zona de Nord, sa nu mai creeze blocaje in trafic. Dupa cum bine stiti, nicio Capitala europeana nu este tranzitata de marfare. In urma analizei efectuate de specialistii care au lucrat la Planul de Mobilitate Urbana Durabila, a reiesit faptul ca acest tip de transport trebuie sa fie mutat la marginea orasului. Solutia provizorie, pe care imi doresc sa o implementati pana la inceputul lunii septembrie, cand traficul se va intensifica odata cu inceperea scolilor, este regandirea orarului acestor trenuri, astfel incat sa nu mai tranziteze Capitala la orele de varf”.

„Ministrul Transporturilor a dat asigurari ca specialistii din cadrul institutiei pe care o conduce vor lua in calcul modificarea programelor acestor trenuri, astfel incat sa nu mai tranziteze orasul la orele de varf. Razvan Cuc a explicat ca pana la sfarsitul lunii octombrie ministerul va reabilita din surse proprii calea ferata de la marginea Capitalei, facand posibila mutarea trenurilor pe aceasta linie”, se mai arată în comunicat.

 Comorile Egiptului
 Comorile Egiptului
  •  
  •   
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 Comorile Egiptului

Ultimele stiri

Bucuresti1 oră inainte

Cum incalca Mega Image legea si vinde paine congelata fara sa anunte clar

Românii care cumpără o pâine din supermarket nu ştiu dacă aceasta a fost sau nu anterior congelată, pentru că aceste...

Timp liber3 ore inainte

Expoziția pe care o aștepta de mult timp Bucurestiul: Comorile Egiptului Antic la Biblioteca Nationala!

Bucureștiul va găzdui un eveniment de excepție atât pentru cei mici cât și pentru cei mari în care lumea fascinantă...

Bani4 ore inainte

Masina de topit bani s-a pus in miscare. Cum au ajuns bucurestenii clienti captivi ai firmelor infiintate de Firea

Mașinăriile de topit zăpada achiziționate discreționar de Primăria Capitalei sunt doar vârful unui iceberg de cheltuieli netransparente și greu de...

Bani4 ore inainte

Calcule RADET: Un bucurestean economiseste 1400 de lei daca renunta la centrala pe gaz si trece la reteaua centralizata

Radet Bucureşti, regia de distribuţie a energiei termice din Bucureşti, care asigură apa caldă şi căldura la peste jumătate de...

Monden4 ore inainte

Trupul neinsufletit al lui Andrei Gheorghe va fi depus la Galeria Mobius. Sambata are loc incinerarea

Trupul neînsufleţit al jurnalistului Andrei Gheorghe, care a murit luni, la vârsta de 56 de ani, va fi depus joi şi...

Politica17 ore inainte

Campanie pentru promovarea igienei orale in scolile din Bucuresti

Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti a început o campanie de promovare a sănătăţii orale în grădiniţele şi la clasele...

Share Page

Close