Ciprian Ciucu, consilier local din partea PNL in Bucuresti, o acuza pe Gabriela Firea ca aloca bani publici pentru evenimentele organizate de fina sa de cununie, Alessandra Stoicescu. Realizatoarea Anterna 3 a organizat recent “Wine & Street Food Festival” la Palatul Parlamentului.

<

„Firea si Stoicescu, incetati odata cu destrabalarea pe banii bucurestenilor! Voua nu va e rusine sa luati din banii bucurestenilor si sa va dati asa, ca de la nasa la fina de cununie, contracte ‘de promovare’? Ne vedeti ca sunteti intr-un conflict de interese cat casa? Sau ati ajuns deja in situatia in care nu va mai pasa?

Faceti evenimente de doi lei la care participati voi intre voi si cu sclavii vostri adusi cu arcanu siapoi le dati la TV ca fiind de interes public. Dar pe bani! Voi credeti ca va mai crede cineva?
Chiar iti trebuie o doza buna de tupeu si de misecuvenism ca sa va dati contracte asa pe fata. Si dupa aia la TV plangeti de mila saracilor pe banii cu care va destrabalati din taxele bucurestenilor. Sa va fie rusine!”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Week-end-ul trecut, la Palatul Parlamentului, Stoicescu a organizat “Wine & Street Food Festival”. Ea a adus in cadrul evenimentului mai multi demnitari sde seama ai PSD, precum Viorica Dancila, Gabriela Firea, Stefan-Radu Oprea (ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat), Bogdan Gheorghe Trif (ministrul Turismului), Daniel Botanoiu (secretar de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale).

Sursa: Aktual24.ro

Transparenta face diferenta