Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a făcut declarații, de la Palatul Parlamentului, înaintea votului moțiunii de cenzură. Gabriela Firea nu a ezitat să lanseze săgeți către premierul Sorin Grindeanu, menționând că „vrea un Guvern care să îndeplinească tot ceea ce noi am promis”.
„Am tras un semnal de alarmă că nu este normal ca o aglomerare urbană, de aproape 3 milioane de locuitori, să fie tratată cu spatele și cu indiferență, de la nivelul primului ministru, cu care nu ne-am putut întâlni timp de 6 luni, pentru că nu a vrut. Deși nu era responsabilitatea sa, premierul conduce echipa, creează sinergia între ministerele cabinetului pe care îl conduce. Am venit astăzi ca cetățean al Bucureștiului, ca român și îmi doresc pentru țara mea un Guvern responsabil. Vreau un Guvern care să îndeplinească tot ceea ce noi am promis”, a declarat Gabriela Firea pentru Antena 3.
Aceasta a adăugat că parlamentarii PSD Ilfov și București vor vota pentru moțiunea de cenzură.
”Am avut mai multe întâlniri la sediul PSD Ilfov, cu toți parlamentarii. Toți sunt foarte supărați pentru ceea ce s-a întâmplat la Guvern și se simt jigniți de faptul că premierul a refuzat să aibe întâlniri cu aceștia.”, a mai declarat Primarul General al Capitalei.

<
Transparenta face diferenta