Primarul general Gabriela Firea a declarat, joi, în timpul ședinței CGMB că nu este de acord cu sex-shopurile de pe bulevardul Magheru din Capitală, în contextul unui proiect privind regenerarea acestei artere.
„Un alt proiect extrem de important cu care vă veți mândri este cel referitor la regenerarea Bulevardului Magheru. Organizăm un concurs de soluții urbanistice și arhitecturale în valoare de un milion de euro. Nu s-a mai organizat un astfel de concurs de 18 ani. Suntem acum în fața acestei situații în care să avem soluții de regenerare urbană a acestei zone. Concursul va începe în jurul datei de 1 decembrie și ne propunem să-l finalizăm în aprilie”, a declarat, joi, Gabriela Firea, la începutul ședinței Consiliului General al Municipiului București (CGMB), conform Mediafax.
În timpul dezbaterii pe acest proiect, Gabriela Firea a revenit și a precizat că nu este de acord cu locațiile de tip sex-shop de pe acest bulevard.
„Eu nu sunt de acord cu sexo-shopuri sau sex-shopuri pe Bulevardul Magheru din Capitală”, a precizat Gabriela Firea.
Proiectul privind regenerarea Bulevardului Magheru a fost aprobat de Consiliul General al Municipiului București cu 34 de voturi pentru și 16 împotrivă.

<
Transparenta face diferenta