Acasă Sport FRF anunta ca acoperisul Arenei Nationale s-ar putea prabusi! Nicusor Dan a...

FRF anunta ca acoperisul Arenei Nationale s-ar putea prabusi! Nicusor Dan a trimis de urgenta corpul de control

Transparenta face diferenta

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, susține că există pericolul ca acoperișul Arenei Naționale să se prăbușească, asta pentru că acoperișul nu a fost retractat în perioada în care a nins în București. Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a trimis Corpul de Control în inspecție, iar până la remedierea problemelor nu se va mai juca fotbal de acest stadion.

<

“Cu siguranță Primăria Capitalei va rezolva toate problemele până anul viitor. Știu de problemă. Nu am discutat-o încă cu reprezentanții Primăriei Capitalei. Am discutat-o cu domnul Vali Argăseală. I-am oferit sprijinul, dacă FCSB nu va reuși până la urmă să deblocheze această situație, meciul să se dispute chiar în baza sportivă de la Mogoşoaia pe care o deținem.

Suferim și la mentenanţa gazonului. Ultimele investiţii pe care le-am avut în România la nivel de infrastructură au fost prin în anii ’70, ceea ce înseamnă că nouă ne-a lipsit acest know-how de a înțelege cum trebuie menţinute şi puse în valoarea stadioanele.

Toate aceste investiții care au loc azi în România ar trebui să provoace nu numai o dezbatere, dar inclusiv o decizie în ceea ce privește administratorii acestor stadioane, pentru a ne asigura că stadioanele nu devin niște centre de cost, ci niște centre de profit”, a declarat Burleanu.

În aceste condiții, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a dispus o anchetă a corpului de control al edilului pentru a verifica neregulile privind mentenanța.

Reprezentanţii companiei care a montat acoperişul retractabil au întocmit un raport care arată că acesta prezintă risc de prăbuşire, potrivit stirileprotv.ro. Nu ar fi fost închis atunci când a nins în Bucureşti şi greutatea zăpezii i-ar fi afectat structura.