A fost scandal de amploare în sectorul 1 al Capitalei seara trecută! Dacă iniţial totul a fost o simplă dispută între un bărbat şi o femeie pentru un loc de parcare, totul a degenerat însă când fiecare dintre cei doi au cerut ajutorul prietenilor pentru aplanarea conflictului, potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, citat de Agerpres.
În toiul scandalului, unul dintre bărbaţi a scos un cuţit şi, deşi autorităţile sosiseră la faţa locului, l-a înjunghiat pe un alt bărbat. Potrivit primelor informaţii, rănile sunt însă minore şi nu pun viaţa bărbatului în pericol. Pentru aplanarea conflictului, unul dintre poliţiştii sosiţi la faţa locului a tras trei focuri de avertisment în aer.

<

„Pentru aplanarea conflictului, după efectuarea somaţiilor legale, au fost executate trei focuri de armă în plan vertical, fără a rezulta victime sau pagube materiale, cei în cauză fiind imobilizaţi şi conduşi pentru audieri la sediul subunităţii.”, se arată într-un comunicat.

Toţi cei 8 participanţi la scandal au fost reţinuţi pentru încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi vor fi duşi în faţa instanţei.

Transparenta face diferenta