Seful PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni la Parlament ca nu stia ca Gabriela Firea intentioneaza sa ii puna pe lista de candidati a PSD pentru Consiliul General pe Petre Roman, Mitica Dragomir, Cornel Dinu si Anghel Iordanescu.

<

Intrebat cum comenteaza lista depusa de Firea, in conditiile in care a promis „innoirea” partidului, Ciolacu s-a spalat pe maini.

„Independenta fiecarei organizatii, am citit si eu pe drum spre dumneavoastra, e independenta fiecarei organizatii de a isi face listele. Nici macar la Buzau, nici la municipiu, nici la consiliul judetean, cu adevarat stiu listele, cum e normal pentru ca le-am semnat, nu am intervenit asupra listelor. Sunt deciziile fiecarui candidat. Sunt ferm convins ca doamna primar general are argumentele ei”, a declarat Ciolacu intr-o conferinta de presa.

Primarul general, Gabriela Firea, a depus, luni dupa-amiaza, lista de candidati PSD pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti, pe aceasta aflandu-se, intre altii, fostul premier Petre Roman, actrita Monica Davidescu, Elisabeta Lipa, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordanescu, Daniel Pancu.

”Am depus acum lista candidatilor pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti”, a anuntat, luni dupa-amiaza, Gabriela Firea, ea spunand ca printre propunerile PSD de pe aceasta lista se afla ”oameni pe care bucurestenii i-au apreciat pentru ceea ce au facut in intreaga lor cariera, in intreaga lor viata”.

Primul pe lista este Petre Roman.

„Am depus acum lista candidatilor pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti. (…) Venim cu o lista de profesionisti in domeniile lor, oameni care iubesc Capitala si le pasa de soarta bucurestenilor. Domnul Petre Roman, prim-ministru in perioada 1990-1991, este langa mine si deschide alaturi de mine lista de consilieri generali. De asemenea, veti observa pe aceste propuneri ale noastre: sportivi, campioni”, a spus primarul general.

Pe lista se mai afla actrita Monica Davidescu, ”oamenii de sport si fair-play” Elisabeta Lipa, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordanescu, Daniel Pancu, regizorul Sorin Iliesiu.

Care este varsta celor adusi de Firea: Petre Roman – 74 ani, Dumitru Dragomir – 74 ani, Cornel Dinu – 72 ani, Anghel Iordanescu – 70 de ani.

Transparenta face diferenta