Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, și-a lansat sloganul pentru campania de la alegerile locale sub forma unui acronim al numelui său: „Forță, Iubire, Realitate, Eficiență, Adevăr Oamenilor”. Aceasta scrie, într-un mesaj pe Facebook, că în această perioadă „se fac și se desfac alianțe politice electorale”, dar ea se aliază „doar cu oamenii”.

<

„În aceste zile se fac și se desfac alianțe politice electorale. De dreapta, de stânga, de oricare. Se întâlnesc politicieni și negociază. Diverse: posturi, calendare de alegeri, strategii.

Este uitat esențialul! Esențialul îl reprezintă oamenii. Viață lor. Trăirile lor. Nevoile lor. Problemele și îngrijorările lor. Ce îi bucură, ce speră, ce așteaptă. Ce iubesc, ce nu.

De aceea, le răspund aici și definitiv tuturor celor care mă întreabă: dumneavoastră cu cine va aliați, că să câștigați?

Mă aliez doar cu oamenii!

Este singură legătură care contează! Singură care merită orice efort, orice sacrificiu!

De 30 de ani, sunt aproape de oameni.

În presă, le-am apărat interesele.

În Senat, am propus și votat legi pentru oameni. Pentru oamenii normali, nu pentru privilegiați.

La primărie, am deblocat și rezolvat probleme pentru oameni. S-au făcut multe, chiar dacă mai sunt încă multe de făcut. Într-un oraș nu se termină niciodată problemele.

Important este să vrei și să poți să faci, pentru oameni, nu în avantajul tău. Pot și vreau să fac în continuare cât mai multe pentru oameni.

Partenerii mei sunt bucureștenii, nu politicienii de conjunctură.

Spun de 4 ani că problemele noastre au nevoie de implicare, nu de catalogari că ar fi de stânga sau de dreapra. În ultima perioada observ că sunt și alțîi care mă copiază și afirmă cam la fel. Tardiv.

Dotarea unui spital, construirea unui pasaj, deschiderea unei grădinițe sunt probleme pur și simplu. Nu sunt de stânga sau de dreapta.

Repet, îmi doresc o singură alianța, că și până acum. Nu umblu după alianțe electorale care pun interesul politic mai presus de interesul oamenilor.

Pe cei care gândesc la fel îi aștept lângă mine.

Să fim împreună Alianța: Firea pentru oameni!”, arată un mesaj publicat joi pe Facebook de propunerea de candidat PSD la alegerile pentru Primăria București, Gabriela Firea.