O tanara bucuresteanca, Cristina Milicescu, dezvaluie o noua absurditate promovata de Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea: copiii nu mai au voie sa deseneze cu creta in parcuri, anunta aktual24.ro.
Cristina Milicescu a fost cu copiii in parcul Herastrau, unde acestia au dorit sa deseneze pe asfalt. Li s-a interzis. Bucuresteanca a sunat la administratia parcului, unde o functionara i-a explicat ca „primaria nu ne mai da voie cu creta pe asfalt in parc”.
Iata ce a relatat Cristina Milicescu pe Facebook:
„Ne-am intors din parcul Herastrau, unde copiii au vrut sa deseneze cu creta. un paznic ne-a spus ca nu mai avem voie. contrariata, am sunat la administratia parcului si am aflat ca desenatul cu creta este o activitate in sine, parcul fiind gandit doar pentru plimbari, asa ca trebuie sa facem un protocol de organizare de activitati pe care sa ni-l aprobe primaria capitalei. n-am avut suficiente abilitati de convingere ca e vorba de o creta care se duce la prima ploaie. doamna de la telefon mi-a spus ca desi nu e lege, primaria nu ne mai da voie cu creta pe asfalt in parc”, a scris tanara bucuresteanca.

Parcul Herastrau apartine de Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement, care se afla in subordinea Primariei Capitalei.

<
Transparenta face diferenta