Gabriela Firea, campioana la pomeni din bani publici, a anuntat marti un nou „stimulent financiar”, cu o luna inainte de alegerile locale. Ea vrea sa ofere 1.000 de euro fiecarui donator de plasma.

<

Numarul beneficiarilor ar fi de 30.000, anunta Firea. Prin urmare, Primaria aflata in faliment ar trebui sa mai gaseasca inca 30 de milioane de euro pentru acest „stimulent financiar”.

„Solutie salvatoare la doua zile distanta! Pacientii cu forme grave de covid-19 au nevoie urgenta de transfuzii cu plasma de la pacientii vindecati, care au dezvoltat anticorpi. Cei aproape 30 000 de pacienti trecuti prin infectia Sars-Cov2 ar putea sa-i salveze pe cei care au forme mai dificile. Toate tarile din lume duc o batalie acerba pentru a salva cat mai multe vieti.

(…) Am scris un proiect dedicat acestei nevoi stringente, impreuna cu medicii de la Administratia Spitalelor, pe care il voi adauga joi pe Ordinea de zi a Consiliului General.

In esenta, este vorba despre convingerea cat mai multor pacienti tratati sa fie salvatorii celor care sufera, prin intalniri, discutii, argumente umanitare.

In plus, la acest efort vom adauga si un stimulent financiar in cuantum de 1000 de euro, sub forma tichetelor de masa si/sau cadou, din care donatorii pot procura medicamente (vitamine, minerale), alimente necesare revenirii tonusului dar si alte produse necesare”, a anunta Firea pe Facebook.

Antena 3 a promovat imediat noua pomana a Gabrielei Firea, titrand foarte sugestiv „Se dau bani!”.

Transparenta face diferenta