Firea L-A DAT AFARA de la CSM Bucuresti pe castigatorul Champions League pentru a numi UN PSD-IST in loc!

0
637

Antrenorul Bogdan Vasiliu a fost inlocuit de Gabriela Firea din functia de director al clubului CSM Bucuresti cu un fost deputat PSD, Alin Petrache. Petrache a fost presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, de unde a demisionat dupa prestatia jalnica a echipei Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio.
Alin Petrache a fost numit, marti, in functia de director general interimar al Clubului Sportiv Municipal (CSM) Bucuresti, a informat Biroul de presa al Primariei Capitalei, prin intermediul unui comunicat.

<

„Este un moment important pentru mine. Obiectivul principal este acela de a transforma acest club in cea mai importanta institutie sportiva a tarii. De asemenea, imi doresc sa promovam sportul in randul bucurestenilor si sa reinviem forta sportiva a Capitalei. Clubul are performante la mai multe sectii sportive, dar imi doresc sa aduc performante la toate sporturile”, a precizat Alin Petrache.

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat ca Petrache este un director general „experimentat”, un manager sportiv care poate ridica nivelul clubului bucurestenilor, anunta aktual24.ro.

„Experienta manageriala a domnului Petrache va conta enorm. Sper ca va transforma CSM Bucuresti intr-un club de valoare pentru sportul romanesc, in care fiecare sectie sa fie o forta, cu rezultate de exceptie. Sunt o ferventa sustinatoare a sportului, atat a celui de masa, cat si a celui de mare performanta!”, a afirmat Firea.

Alin Petrache a fost presedinte al Federatiei Romane de Rugby intre 2009 si 2014 si presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman in perioada 2014 — 2016.
Sub conducerea lui Vasiliu, CSM Bucuresti a fost prima echipa romaneasca de handbal feminin care a castigat cupa Ligii Campionilor. Este cu atat mai laudabil cu cat CSM Bucuresti s-a aflat la prima participare din istorie in aceasta competitie.