Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, a încercat o mutare decisivă în dezbaterea de la Antena 3. Cătălin Predoiu le-a cerut lui Nicușor Dan și lui Daniel Barbu să se unească pe ultima sută de metri în Capitală. ”Vă propun să facem un sondaj între noi trei, în ultima săptămână, iar cel care câștigă să primească sprijinul celorlalți doi. Doar împreună putem învinge PSD”, a spus Predoiu.

<
Candidatul PNL a propus un sondaj în 3 și cine va sta cel mai bine să fie candidatul unic al Dreptei împotriva PSD.

Nicușor Dan i-a explicat lui Predoiu că ”nu vă citiți nici măcar pagina de Facebook” și a spus că PNL a fost complice alături de PSD la jaful din București. ”Ați făcut blat cu PSD”. De asemenea, Nicușor Dan i-a transmis lui Predoiu că deocamdată el stă mai bine în sondaje.

La rândul său, Daniel Barbu i-a declinat oferta lui Cătălin Predoiu, transmitându-i că în această campanie, ALDE promovează valorile liberale și nu actualul PNL.
Gabriela Firea a intervenit în discuție și a precizat că bătălia lui Cătălin Predoiu nu este pentru Primăria Capitalei, ci o bătălie cu PSD.

”Eu am tras concluzia că domnia sa nu dorește să fie primar al Capitalei, dar în schimb are un război cu PSD-ul”, a spus ea, citata de stiripesurse.ro.