Firea catre Dragnea: Fii bărbat, nu fugi! Tu și cu mine, în direct, la orice televiziune vrei!

Primarul Capitalei, fost vicepreședinte al PSD, Gabriela Firea s-a aprins din nou din cauza lui Liviu Dragnea.
Pe pagina sa de Facebook, Firea  a scris următorul mesaj:

<

„Liviu Dragnea! Tu și cu mine, în direct, la orice televiziune vrei.Cu cifrele pe masă, ele nu mint. Fii bărbat, nu fugi”.

Provocarea Gabrielei Firea vine în contextul reducerii bugetului alocat Capitalei. Recent, Liviu Dragnea a anunțat, pe Facebook, că primăriile din țară vor avea parte de alocări record.
Firea este susținuta si de fostul premier Mihai Tudose a declarat, luni, că PSD este în cădere liberă şi probabil „îşi va încheia misiunea istorică”.

„Atâta timp cât de un an de zile eu şi alţi colegi am tras nişte semnale despre tipul de management, despre tipul de agendă publică înlocuită cu alte agende, nu a fost nicio dezbatere internă, nu a fost nimic bine, totul e bine dacă spune cineva, evident că lumea nu mai suportă. (…) Un an de zile am tot încercat, am vorbit şi public şi epistolar, au fost scrisorile domnului Bădălău, doamnei Andronescu, au fost şi luări de poziţii publice… Vorbeşti cu extinctorul”, a afirmat Tudose, la Parlament, întrebat în legătură cu plecarea sa din PSD.