Firea califica drept ”NAZISTE” trei ONG-uri bucurestene, alaturi de USR! Vrea sa fie pazita de SPP!

Aproximativ 20 de cetățeni și reprezentanți ai unor asociații au incercat sa intre, joi, la ședința de Consiliu General, creând o busculadă, după ce au așteptat aproximativ o oră la intrarea în Primăria Capitalei, pentru a li se permite accesul.
Trei poliţişti locali sustin ca ar fi fost raniti, a anunțat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. La Antena 3, ea a declarat că persoanele care au forțat intrarea în sediul municipalității au fost aduse de consilierii USR.
În plus, Firea a numit USR și cele 3 ONG-uri din care ar face parte cei 20 de cetățeni violenți drept ”entități naziste”. Primarul Bucureștiului a anunțat că e posibil să recurgă la protecția SPP după episodul de azi.

<

”Trei polițiști locali sunt în spital. A fost deschis un dosar penal. Am trimis și imaginile de pe camerele de supraveghere. Au fost 30 de scaune pe care au fost alți locuitori ai Bucureștiului. Nu au fost pe ele polițiști locali, e o intoxicare. Ei au mințit că au zis că nu au avut niciodată acces. Azi au fost organizați de către USR pentru a face această atmosferă, pentru a fi violenți, cineva îi plătește. Clienții Primăriei Capitalei din anii trecut se implică pentru că nu mai au acces la contracte.

Erau foarte violenți, se îndreptau spre mine. Vă rog să vă gândiți ce se putea întâmpla! Acum nu vreau să apelez la serviciile SPP, dar nu se știe pe viitor. Nu credeam că e nevoie să îmi păzesc integritatea fizică. Văzând că USR și 3 ONG-uri s-au transformat în entități fasciste, probabil că trebuie să ne luăm și astfel de măsuri.
Voi solicita informații de la serviciile secrete după ce s-a întâmplat.”, a spus Gabriela Firea la Antena 3.