Gabriela Firea susține că viceprimarul Aurelian Bădulescu a ajuns la conferința de presă în care s-a îmbrâncit cu Nicușor Dan pentru că presa solicitase, cu o seară înainte, „puncte de vedere tehnice” la bilanțul pe care candidatul PNL-USR îl făcea a doua zi. Primarul general spune că oricum Aurelian Bădulescu și directorii din primărie aveau programată o verificare în zonă la lucrările din Prelungirea Ghencea așa că, dacă tot erau acolo, au vrut să prezinte un punct de vedere al Primăriei „vizavi de minciunile” lui Nicușor Dan, informează hotnews.ro.

„Cu o seară înainte de organizarea conferinței de presă în zona Prelungirea Ghencea, am fost solicitați de către reprezentanții presei să avem puncte de vedere tehnice cu privire la bilanțul care se dorește a ni se face ad-hoc de către un contracandidat la Primăria Capitalei. Ceea ce am și făcut. Oricum era programată, indiferent de această conferință de presă ad-hoc, verificarea care se face la orice sfârșit de săptămână la lucrarea noastră de la Prelungirea Ghencea. De obicei, viceprimarul Bădulescu, împreună cu colegii de la direcția infrastructură, investiții, sunt de fiecare dată la fața locului. Ce s-a întâmplat ulterior în teren, acel dulap adus, care era o metaforă și un paralelism la declarația dlui europarlamentar Rareș Bogdan care a afirmat în cadrul unei ședințe interne de partid că pe timpul pandemiei Gabriela Firea a arătat că e primar general, iar candidatul PNL-USR a stat ascuns în dulap, nu face parte din ce am dorit noi să exprimăm, și anume un punct de vedere al Primăriei, prin viceprimar, prin directorii de specialitate care oricum se aflau în teren, vizavi de acuzele care ni se aduceau și vizavi de minciunile care se spuneau despre Prelungirea Ghencea”, a spus Firea, la Digi 24.

<

Conferința de presă a lui Nicușor Dan de vineri, în care a prezentat bilanțul Gabrielei Firea, a fost bruiată de viceprimarul Aurelian Bădulescu, care și-a făcut apariția acolo cu un dulap și care a vociferat și l-a întrerupt continuu. Nicușor Dan i-a spus să păstreze distanța de protecție de 2 metri și a avut loc un moment tensionat, în care cei doi s-au îmbrâncit.

Citeste mai multe pe Hotnews.ro

Transparenta face diferenta