Fiicele evlaviosului Gigi Becali au speriat Bucurestiul cu luxul in care se scalda! Blanuri, posete si restaurante scumpe!

Fetele lui Gigi Becali par să fie, cu adevărat, două răsfățate ale sorții. Iar asta pentru că, de curând, cele două au demonstrat că, de multe ori, banii aduc după sine și momentele pe care, probabil, toată lumea și le dorește.
Mai exact, zilele trecute, paparazii Spymnews.ro le-au surprins pe Alexandra și pe Teodora Becali în timp ce serveau masa la unul dintre cele mai scumpe restaurante din București. Și, dacă acolo au lăsat chelerilor, probabil, salariul minim al unui român obișnuit pentru un prânz, cele două au dovedit că, pe lângă răsfățul culinar, se bucură și de multe, multe alte beneficii.

Cele două fiice ale lui Gigi Becali s-au îndreptat spre parcare. Iar cum au ajuns acolo, unul dintre băieții care au grijă de mașinile de zeci de mii de euro care poposesc acolo a sărit la ca comandă în dreptul lor pentru a le înmâna cheile.
Cheile de la cele două mașini, pentru că atât Alexandra, cât și Teodora au ajuns la întâlnire cu mașina personală, probabil având diferențe de viziune cu privire la modul în care trebuie condus un bolid care ajunge la 100.000 de euro.

Sursa: Spynews.ro

<