Taximetristul care ar fi jefuit-o pe fiica adjunctului sefului Politiei din Tirana (Albania), studenta in Bucuresti, plecand cu bagajele acesteia in portbagaj, a fost prins de politisti si dus la audieri.
Politistii au identificat si prins, joi, un barbat in varsta de 45 de ani, banuit ”de savarsirea infractiunii de furt in dauna unei femei de nationalitate straina, pe care a transportat-o la o adresa cu un taximetru”, se arata intr-un comunicat al Politiei Romane.
Taximetristul a fost dus la audieri la sediul Politiei, anunta stirileprotv.ro.
Miercuri, in jurul orei 23.00, politistii de la Sectia 20 au fost sesizati de o tanara in varsta de 22 de ani, cetatean strain, ca in jurul orei 22.00 a luat un taxi, iar atunci cand a ajuns la destinatie soferul a plecat cu un bagaj de-al sau, aflat in autoturism. In bagaj se aflau mai multe bunuri, intre care un laptop, un portmoneu, bani si documente personale.
O parte din bunurile sustrase au fost recuperate si restituite femeii. Surse judiciare au declarat, vineri, ca taximetristul era angajat la firma Leone.
Surse din Politie declarau, joi, ca fiica adjunctului sefului Politiei din Tirana (Albania), studenta in Bucuresti, a depus o plangere la Sectia 20 de Politie, reclamand ca a fost jefuita de un taximetrist in zona Grozavesti din Capitala.
Studenta a spus ca a luat un taxi de la Gara de Nord pentru a ajunge la Grozavesti, iar dupa ce a platit cursa, taximetristul a demarat in tromba, desi avea bagajele sale in portbagajul masinii.
Politistii au deschis un dosar penal pentru furt calificat.
Transparenta face diferenta