Fatarnicie: Firea isi filmeaza sigura ”credinta”! „Rugaciunea in biserica nu se face cu capul descoperit si maneca scurta”

0
200

Primarul PSD al Capitalei, Gabriela Firea, s-a filmat impreuna cu sotul ei, Costel Pandele, in timp ce se „rugau pentru insanatosirea bolnavilor si ocrotirea tuturor”. Noua miscare de imagine a Gabrielei Firea a stranit numeroase ironii pe retelele de socializare. 

<

„Cand vrei sa faci si din rugaciune o actiune de PR. Desi nu sunt specialist, un pic nereusit si PR-ul, daca ma intrebati: consultantul trebuia sa-i spuna ca nu se face rugaciunea in biserica cu capul decoperit si maneca scurta!”, a scris deputatul Ana Birchall pe Facebook.

„Aici familia Pandele-Firea a luat un telefon mobil, l-a pus pe selfie mode, l-a asezat sprijint cat sa ii incadreze pe amandoi, a apasat pe rec, s-a inregistrat spunand o rugaciune impotriva molimei si apoi a distribuit pe retele de socializare. Cum s-or fi gandit ei ca un astfel de lucru o fi aliniat la piosenia si discretia valorilor crestine. Cum le-o fi venit ideea? Si mai ales de ce?”, a scris ironic si activista Zamfi Irina.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10158076243474194&set=a.157262749193

Iata inregistrarea postata pe Facebook de Firea si Pandele. „A inceput Saptamana Patimilor lui Iisus. O scurta rugaciune pentru insanatosirea bolnavilor si ocrotirea tuturor”, a scris Firea.

https://www.facebook.com/watch/?v=2542522412517849