Acasă Stiri Bucuresti actualitate Eugen Tomac, atac dur la Vlad Voiculescu: PSD va defila 4 ani...

Eugen Tomac, atac dur la Vlad Voiculescu: PSD va defila 4 ani de acum ȋncolo cu mesajul că românii sunt mințiți de guvernanți

136

Liderul PMP, Eugen Tomac, susține că ministrul sănătății, Vlad Voiculescu, ar trebui să aducă dovezi în ce privește afirmațiile sale în ce privește datele reale privind numărul de infectări din România sau să-și prezinte demisia. ”Principalul beneficiar politic este PSD, care va defila 4 ani de acum ȋncolo cu acest mesaj: românii sunt mințiți de guvernanți ȋn ceea ce privește pandemia”, a scris Tomac pe Facebook.

”Cui servesc afirmațiile lui Vlad Voiculescu? Ajută ele USR? Sunt ȋn favoarea PNL? Principalul beneficiar politic este PSD, care va defila 4 ani de acum ȋncolo cu acest mesaj: românii sunt mințiți de guvernanți ȋn ceea ce privește pandemia.  Din acest motiv, pentru că miza este foarte mare și toți cetățenii României sunt profund dezamăgiți de tot ce se întâmplă, Vlad Voiculescu are obligația politică și morală să aducă dovezi ȋn sprijinul celor afirmate, altfel nu are decât o singură soluție, să-și prezinte demisia! Nu te poți juca cu destinele unei națiuni ținută captivă de un an de zile, sub o presiune fără precedent. Cine își asumă să lupte pentru adevăr, s-o facă până la capăt, altfel nu va mai avea niciun pic de credibilitate”, a scris Tomac miercuri pe Facebook.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, susține că va cere înființarea unei comisii speciale de anchetă în Parlament și acuză Guvernul Orban de ”măsluirea cu premeditare a datelor pandemiei”. Ciolacu mai scrie că ”răfuiala din Guvern dintre USR și PNL” arată că ”datele pandemiei sunt falsificate în funcție de interesele lor electorale”.

Liderul PSD se referă la schimbul de replici dintre ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și fostul ministru al muncii, Violeta Alexandru pe tema datelor despre numărul de infectări. ”Cifrele sunt altele”, a declarat recent Voiculescu, iar Alexandru i-a replicat că astfel de afirmații ”sporesc îngrijorarea”.

Voiculescu a acuzat ”felul «inovativ» în care a fost calculată incidența înainte de alegeri”. El a precizat că din calcul au fost eliminate cifrele din focare și că ”nicaieri in Europa nu s-a mai procedat asa”. În plus, Voiculescu a adăugat că ”din calculul incidentei la 14 zile au fost «pierdute» vreo doua zile.”

<