Acasă Stirile Zilei Echipa de rugby CSM Olimpia Bucuresti a pierdut cu 24 la 10...

Echipa de rugby CSM Olimpia Bucuresti a pierdut cu 24 la 10 meciul cu U Cluj!

671

U Cluj a învins pe CSM Olimpia București cu scorul de 24-10 (12-3), sâmbătă, într-un meci contând pentru ultima etapă a turului SuperLigii CEC Bank la rugby, desfășurat pe stadionul ”Iuliu Hațieganu”.

În urma acestui rezultat, bucureștenii termină prima parte a competiției pe locul 7, ultimul în clasament, cu 4 puncte, ”studenții” clujeni rămânând pe locul 6, cu 8 puncte.
Meciul a fost unul echilibrat însă lipsit de spectaculozitate, ambele echipe făcând numeroase greșeli tactice, dar și de mânuire a balonului.
În prima repriză, clujenii au reușit două eseuri, prin Alexandru Manu, unul fiind transformat de Ovidiu Melniciuc, în timp ce ”tigrii” au punctat prin lovitura de penalitate fructificată de Daniel Faasen.
În repriza a doua, gazdele au mai izbutit 12 puncte, prin trei dropgoluri și transformarea unei lovituri de penalitate, toate reușite de Melniciuc, declarat și ”jucătorul meciului”, în timp ce oaspeții au punctat printr-un eseu, transformat, scrie Agerpres.
Sâmbătă, de la ora 16,00, se va mai disputa meciul dintre CS Politehnica Iași și Timișoara Saracens, iar duminică va avea loc confruntarea dintre Dinamo și CSM Știința Baia Mare, de la ora 16,00, pe stadionul din ”Ștefan cel Mare”.

<