Comorile Egiptului

E-Distributie Muntenia anunta ca se va lua curentul, in mai multe zone din Bucuresti, din cauza caniculei! Consumul a crescut foarte mult!

In: Actualitate

Temperaturile foarte mari înregistrate în Bucureşti în ultimele zile au condus la o creştere a consumului de energie electrică, unele zone ale Capitalei fiind afectate de întreruperi ale alimentării cu energie electrică, pe fondul acestor condiţii meteorologice extreme, a informat E-Distribuţie Muntenia, fostă Enel Distribuţie Muntenia, potrivit News.ro.

E-Distribuţie Muntenia este unul din cei opt distribuitori regionali de energie electrică, fiind furnizor de electricitate în Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Giurgiu, potrivit News.ro.

„Consumul de energie electrică în Bucureşti a crescut în medie cu 13%, luând ca referinţă ora 13:00 a zilei de 29 iunie 2017, comparativ cu săptămâna anterioară (ora 13:00 a zilei de 22 iunie 2017), cartierele Pantelimon, Drumul Taberei, Toporaşi înregistrând o creştere a consumului de peste 20%”, arată un comunicat emis vineri de companie.

În cartierul Berceni, de exemplu, consumul de energie electrică crescut chiar şi cu 40%, a precizat compania.

„Având în vedere că prognoza meteorologică a fost schimbată în cod roşu de caniculă, ne aşteptăm ca valorile de consum să rămână ridicate în judeţele Bucureşti, Ilfov şi Giurgiu, în cursul zilei de astăzi şi mâine (sâmbătă, 1 iulie, n.r.)”, arată comunicatul.

Loading...

E-Distribuţie Muntenia a luat măsuri de suplimentare a numărului echipelor de intervenţie şi al operatorilor de call-center pentru a putea face faţă acestei situaţii extraordinare, însă avertizează că „din cauza temperaturii foarte ridicate, s-ar putea înregistra atât întreruperi în alimentarea cu energie electrică, cât şi congestii ale liniei telefonice de deranjamente, în cursul zilei de astăzi şi mâine (sâmbătă, 1 iulie, n.r.)”.

Clienţii au la dispoziţie un număr gratuit pentru semnalarea de întreruperi ale alimentării cu energie electrică.

În cazul în care clienţii se confruntă cu întreruperi ale alimentării cu energie electrică, pe fondul supraîncărcării reţelei, compania le recomandă acestora să nu deschidă ferestrele şi să tragă draperiile / obloanele pentru a păstra temperatura casei cât mai scăzută.

De asemenea, frigiderele si congelatoarele pot menţine alimentele reci mai mult de 2-3 ore dacă sunt deschise cât mai puţin posibil.

 Comorile Egiptului
 Comorile Egiptului

„Dacă remarcaţi că instalaţia dumneavoastră electrică scoate fum, deconectaţi aparatele electrice pentru a evita incendiile. Apelaţi la un electrician autorizat dacă defecţiunea este localizată în cadrul locuinţei dvs. până la contorul electric sau sunaţi la serviciul deranjamente E-Distribuţie, dacă defecţiunea se manifestă în reţea, dincolo de contor”, informează compania.

Afla mai multe din Bucuresti

Propunere: Filosoful Mihai Sora, cetatean de onoar... Consilierii generali USR propun acordarea titlului de Cetăţean de Onoare al Capitalei filosofului Mihai Şora, în semn de recunoaştere a activităţii sa...
Firea scumpeste parcarea in Bucuresti cu 60%, de l... Tarifele orare de parcare în Capitală se vor scumpi începând cu 1 iunie, potrivit unui proiect care ar putea fi adoptat de Consiliul General mierc...
Bucurestiul asa cum nu l-ai mai vazut! Functionari... Jurnalistul Catalin Tolontan publica pe blogul personal o ancheta despre viata ascunsa a Bucurestiului, despre modul in care sunt santajati functionar...
Femeile insarcinate vor primi cate 2000 de lei, aj... Primăria Capitalei ar putea oferi vouchere în valoare de 2.000 de lei femeilor însărcinate, pentru plata medicamentelor şi a serviciilor medicale,...
Primaria capitalei a lansat o licitatie de peste 6... Primăria Capitalei a demarat procedurile pentru reabilitarea pricipalelor colectoare de canalizare şi a canalului colector Dâmboviţa. Potrivit ...
Traseul tramvaiului 1/10 va fi delimitat aproape i... Primăria Capitalei va delimita linia tramvaiului 1/10 de restul traficului după modelul liniilor 21 și 41, potrivit unui proiect care va fi discutat s...
  •  
  •   
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
By: Paul Lupsa Tags: , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

Back to top

Share Page

Close