Cu un tupeu fara pic de rusine, liderul partidului care a angajat interlopi sa-l pazeasca pe Dragnea in fata sediului DNA anunta acum ca ar fi crescut prea mult criminalitatea, motiv pentru care depune plangere penala la DNA.

<

Marcel Ciolacu anunță că PSD va depune plângere penală la DNA împotriva unor reprezentanți PNL care ar fi transformat instituțiile statului într-un rai al criminalității.

„Toți DUDUIENII galbeni din GUVERN – la PUȘCĂRIE!!!

Interlopi politici cu mentalitate mafiotă care faceți trafic de influență la masa Guvernului!

Voi, hâzilor, toți cei care vă bateți joc de banul public doar pentru a face din PNL un partid-stat! Pentru a avea toată puterea! Pentru voi, pentru neamurile voastre, pentru a căpușa și a fura în continuare!

Nu sunt bani de măști, nu sunt bani de alocații, nu sunt bani de pensii. Sunt bani doar pentru MITĂ POLITICĂ!!!

Asta face PNL în aceste zile. Cară primari la București sau le promit în țară tot felul de proiecte și bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL- partidul-stat. Cine nu cedează, este amenințat și șantajat! PNL nu e în stare să convingă oamenii, de aia încearcă să-i ia cu forța pe cei care au demonstrat că au făcut ceva pentru comunitățile lor.

Le spun tuturor primarilor PSD să reziste presiunilor. Uniți suntem puternici! Nu pot ei șantaja cât pot românii VOTA! Sfârșitul acestor hoți și mafioți este aproape.

De ce tace Iohannis, fostul primar, când partidul lui comite fapte penale una după alta?

PSD va depune azi plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanților PNL din Guvern și din teritoriu care au transformat instituțiile statului într-un rai al criminalității! Solicit organelor de urmărire penală ca acest dosar să fie soluționat cu celeritate! România nu trebuie scufundată în mocirla penală a Duduienilor galbeni!”, scrie Ciolacu pe Facebook.

Declaratia vine dupa ce presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost aparat de un grup de interlopi in momentul in care a parasit Curtea Suprema, unde a avut o noua infatisare.  Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a recunoscut ca el i-a adus pe interlopi, sustinand ca acestia sunt „pesedisti vechi”.

„Am aflat de la televizor despre acest proces, am aflat ca aici este vechea echipa de manifestanti de profesie si, la partid fiind, am luat cativa colegi si am venit aici. Suntem alaturi de Liviu Dragnea”, a spus Codrin Stefanescu.

La intrebarea ziaristilor „cine sunt interlopii care il pazesc pe Liviu Dragnea”, Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a raspuns ca este vorba de „pesedisti vechi”, luptatori la Revolutie.  „Uitati ce agresivi si isterici sunt astia. Noi am venit cu mai multi fosti luptatori de la Revolutia din 1989”, a mai spus Stefanescu.

Insa cei agresivi au fost tocmai interlopii, potrivit imaginilor inregistrate la fata locului.

Video cu interlopii PSD puteti vedea aici