Pe ultima sută de metri PNL, USR-PLUS și PMP au ajuns la o întelegere pentru candidaturi comune la sectoarele din Bucuresti. Astfel, PNL-ul are sectoarele 5 și 6, avându-l asumat pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei, USR-Plus va propune candidați pentru sectorele 1, 2 și 4, liberalii nemainsistând cu candidatura lui Dan Cristian Popescu la sectorul 2, iar PMP-ului ii revine sectorul 3 rămânând însă în discutie candidatul, Mihail Neamțu nefiind agreat.

Cele trei partide vor avea liste comune și de consilieri. Liderii celor trei partide au ajuns la o întelegere de principiu miercuri seară după mai multe ore de discuții, negocierile pentru punerea la punct a tuturor detaliilor urmând să continue și în cursul zilei de joi.

<

Dacă în ultima perioadă PMP părea scos din joc, însă partidul condus de Eugen Tomac nu primise un refuz formal, situația a fost reevaluată în condițiile în care fostul președinte Traian Băsescu și-a anunțat o candidatură pe București dacă partidele de dreapta nu vor bate palma pentru candidaturi comune.

Sursa: hotnews.ro

Transparenta face diferenta