Presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, a avut o noua iesire deplasata fata de reprezentantii Opozitiei in cadrul unei sedinte  cu consilierii judeteni.
Pe fondul unor discutii in contradictoriu cu consilierii PNL, Oprisan a izbucnit enervat: „Va bat de va suna apa in cap, va suna apa in cap. Asta pentru ca m-ati enervat. Ati trezit uriasul care dormea”.
El i-a spus apoi consilierului Ovidiu Burdusa ca „tu ti-ai permis cam multe cu mine”.
„Gata, tu ti-ai permis cam multe cu mine. Te-am lasat cam mult, n-am avut timp, dar de acum o sa ma ocup de tine”, a amenintat Oprisan.
„Ma intorc la Roma cu un gust amar. Sunt o persoana care-si face datoria si, de altfel, desi fac naveta de la Roma la Focsani pentru a participa la sedintele de consiliu judetean, am cu sase prezente in plus fata de Marian Oprisan care locuieste in Vrancea. Nu mi se pare corect sa fiu atacat intr-o asemenea maniera de cineva care sta in consiliul judetean din 1992 si, in tot acest timp, nu a invatat sa-si respecte colegii. Amenintarea m-a lasat rece, insa nu credeam ca in 2019 se mai poate intampla asa ceva, intr-un judet dintr-o tara membra a Uniunii Europene”, a declarat Ovidiu Burdusa pentru Ziar de Vrancea.

<
Transparenta face diferenta