Acasă Transport Dezastru pe drumurile Bucurestiului: 80% dintre masinile verificate in week-end aveau probleme...

Dezastru pe drumurile Bucurestiului: 80% dintre masinile verificate in week-end aveau probleme tehnice!

74

Bilanț îngrijorător, după ce polițiștii și inspectorii de la Registrul Auto Român au verificat zeci de mașini și motociclete care au circulat azi-noapte pe străzile Capitalei. Peste 80% la sută dintre autovehiculele trase pe dreapta au avut probleme tehnice. Sisteme de semnalizare care nu funcționau, anvelope neconforme ori modificări neomologate, transmite site-ul știrileprotv.ro

61 de soferi au fost amendați, cu aproape 20 de mii de lei în total. 28 de certificate de inmatriculare au fost retrase, iar un șofer a rămas și fără plăcuțele de inmatriculare.

O echipă de polițișți și inspectori de la Registrului Auto Român a tras pe dreapta o parte dintre șoferii care au trecut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală. Puțini au scăpat fără nicio sancțiune.

Un șofer care și-a ambalat mașină pe bulevard a atras atenția, așa că oamenii legii au plecat pe urmele lui și l-au adus în locul unde era organizat filtrul. În timpul verificării, a reușit să-l amuze pe inspectorul RAR cu sinceritatea sa.

“N-am catalizator, n-am… N-am nimic, am scos tot după el”, a spus el.

“E bine că recunoști”, a răspuns inspectorul RAR.

Nici motociclistii nu au scăpat. Un tânăr a rămas fără certificatul de înmatriculare. Stopul motocicletei nu funcționa, iar toba era neconformă.

Cei care au trecut cu bine testul inspectorilor RAR consideră utile acțiunile autorităților. Astfel de controale vor continuă pe străzile din Capitalei, dar și în țară.

Citește integral pe știrileprotv.ro

<