Presedintele PSD Sector 3, Aurelian Badulescu, a postat o fotografie trucata pe Facebook in care Klaus Iohannis apare prezentat ca Adolf Hitler. Badulescu a fost mana dreapta a Gabrielei Firea la Primaria Capitalei. Tot Firea l-a instalat in fruntea PSD Sector 3.

<

„Klaus Iohannis doreste intreaga putere. Calca pe morti. Scrasneste din dinti. Rage ca o fiara: PeeSeeDeee! Un singur partid se poate opune regimului de dictatura personala si acela e doar PSD. Atat de hulit, continuu asaltat, stigmatizat si dat la caini din limuzina prezidentiala.

Cititi programul de guvernare al PNL: Pensii marite la Sfantu’ Asteapta. Bani pentru IMM-urile romanesti, doar pe hartie. 𝐅𝐢𝐭̦𝐢 𝐯𝐢𝐠𝐢𝐥𝐞𝐧𝐭̦𝐢. 𝐏𝐫𝐞𝐠𝐚̆𝐭𝐞𝐬𝐜 𝐦𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐨𝐭𝐫𝐨𝐩𝐢𝐫𝐞 𝐚 𝐭̦𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐜𝐮 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐢𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞.

Guvernul Orban a deschis zeci de linii de finantare nerambursabila pentru companiile romanesti din HORECA. 𝐍𝐢𝐦𝐞𝐧𝐢 𝐧-𝐚 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐢𝐭 𝐧𝐢𝐜𝐢𝐨 𝐟𝐢𝐫𝐟𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝟏,𝟐 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚𝐫𝐝𝐞 𝐝𝐞 𝐄𝐮𝐫𝐨, 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐢̂𝐧𝐯𝐞𝐥𝐢𝐭 𝐩𝐨𝐦𝐩𝐨𝐬 𝐬𝐮𝐛 𝐧𝐮𝐦𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐓𝐔𝐑𝐈.

Pentru a controla tot ce misca in tara asta, Iohannis are nevoie de o justitie la talpa cizmei sale. Noua lege propusa de Catalin Predoiu, privind abilitarea SRI de a face anchete penale, e facuta doar pentru a-l multumi pe cel ce viseaza sa fie Erdoganul Romaniei. Sa aiba un mecanism de santajare a celor care ar trebui sa imparta dreptatea si sa extraga din spatiul public pe cei care mai apara si tara.

Daca vreti o definitie, 𝐈𝐎𝐇𝐀𝐍𝐍𝐈𝐒𝐈𝐒𝐌𝐔𝐋 𝐞 𝐚𝐜𝐞𝐚 𝐝𝐨𝐜𝐭𝐫𝐢𝐧𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐝𝐢𝐬𝐭𝐫𝐮𝐠𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐬̦𝐢 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐧𝐚𝐬̦𝐭𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐢𝐬𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐦𝐚𝐫𝐱𝐢𝐬𝐭. Printr-o serie de masuri politice, doctrina fixeaza principiile de baza ale cedarii Suveranitatii nationale. Aceasta vizeaza punerea la dispozitia cuplului Merkel-Macron a intregii resurse umane si naturale a Romaniei.

𝐏𝐞 𝐢𝐧𝐭̦𝐞𝐥𝐞𝐬𝐮𝐥 𝐭𝐮𝐭𝐮𝐫𝐨𝐫, 𝐈𝐨𝐡𝐚𝐧𝐧𝐢𝐬𝐢𝐬𝐦𝐮𝐥 𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐝𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐭̦𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐥𝐚 𝐜𝐡𝐞𝐢𝐞. 𝐀𝐝𝐢𝐜𝐚̆, 𝐫𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐫𝐚̆𝐦𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐢, 𝐢𝐚𝐫 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐭𝐫𝐚̆𝐢𝐧𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐩𝐫𝐨𝐬𝐩𝐞𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐭𝐞𝐫𝐢𝐭𝐨𝐫𝐢𝐮𝐥 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐮 𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥, 𝐝𝐚̂𝐧𝐝 𝐬𝐚𝐥𝐚𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐦𝐢𝐳𝐞𝐫𝐢𝐞”, a scris Badulescu pe Facebook.

Iata imaginea postata de Badulescu: