Deputatul PSD care voia sa impuste protestatarii #rezist a ramas fara masina de 140.000 de euro! I-au furat-o din centrul Bucurestiului, in fata sediului SRI!

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu este convins că dispariția mașinii sale din fața sediului SRI și a Parlamentului nu este deloc întâmplătoare. Deputatul de Argeș susține că autoturismul „sofisticat”, în valoare de 140.000 de euro nu putea fi furat și era controlat prin telecomandă. Așa că Rădulescu crede că este vorba despre o răzbunare pentru pachetul de modificări pe care el le-a propus la legile justiției. „Nu mă interesează raportul MCV, mă interesează ca niciun cetățean să nu mai sufere niciun fel de abuz”, a declarat el pentru Digi24. 
„Mașina asta a fratelui meu e o mașină sofisticată, făcută pe comandă, nu e de serie. Ieri, ofițerii de poliție mi-au spus că astfel de mașini sunt foarte greu de furat. Mașina asta nu putea porni decât cu telecomanda, telecomanda e la mine, dacă sparg geamul, în cinci secunde se blochează automat toate ușile, intenția unor hoți care fură mașinile de obicei din București nu ține. A fost premeditat.
Dacă căutau ceva, în mod normal cum spun polițistii, mi-au spus ca de obicei hoțul sparge mașina, nu o ia. Mașina, ca să o fure, repet ce a spus, nu se poate fura.  Mașina nu se poate fura, era o singură variantă ca să fie furată, numai dacă erai monitorizat non stop și veneai cu un soft special, cu un calculator special, trebuia sa fii monitorizat o lună, două și să fie pregătit, să știe când ajungi, când pleci. Ca să poți desface mașina trebuie să ai o mașină echipată cu niște softuri, ca să-ți cloneze cheia, nu prea sunt.
A ținut acum un an când, odată cu excluderea lui Zgonea, exact în ziua aia am găsit mașina cu opt gloanțe de cauciuc în geam. Mașina e în jur de 140.000 de euro.
Eu nu aveam grija mașinii fratelui meu, pentru că de la început mi-a spus că nu se poate fura, nu aveam niciun fel de grijă. Nu bănuiesc pe nimeni, e treaba poliției.
Dimineața veneam spre Parlament și eram cu telecomanda și am văzut că nu mai e mașina, am crezut că am fost eu adormit și am lăsat-o mai încolo, am văzut că nu mai e mașina, mi-am sunat bodyguardul și după am sunat la poliție, l-am sunat pe șeful partidului.
Anul trecut am crezut că un nebun s-a dus la mașina mea și a tras opt gloanțe, acum nu mai cred, pentru că s-a întâmplat exact când am venit eu cu aceste modificări ale legilor justiției, 2 luni eu am făcut un grup de lucru cu oamenii pe care i-am propus. Am facut niște modificări pe articolele pe care credem noi că trebuie făcute ca oamenii să nu mai sufere de nedreptăți.”
Sursa: Digi24.ro

<