Acasă Stiri Bucuresti actualitate Decizie de ultima ora a RATB in privinta controlorilor! Toti calatorii trebuie...

Decizie de ultima ora a RATB in privinta controlorilor! Toti calatorii trebuie sa stie asta!

857

Angajații RATB poartă acum veste inscripționate. Măsura aplicării unor elemente de identificare pe hainele controlorilor de bilete face parte dintr-un set de măsuri luate de Regia de Transport pentru a-i determina pe oameni să-și valideze titlurile de călătorie, spune purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu.

„Am instituit un nou element de identificare vizuală în rândul controlorilor de bilete. Este vorba de o vestă pe care scrie «Control RATB», vestă prin care ne propunem întărirea autorității de control.

„Scopul nu este acela de a amenda călătorii care nu au bilet, ci de a-i determina să-și cumpere un titlu de transport.

„Profilul controlorului este altul acum. El a devenit interfața Regiei. Este reprezentantul RATB în teritoriu. El poate da informații călătorilor privind anumite trasee, de exemplu.

„Considerăm că acest element de identificare vizuală este benefică pentru bucureșteni. Schimbarea face parte dintr-un amplu proiect de îmbunătățire a imaginii RATB. Vor urma și alte acțiuni în acest sens”, a declarat Constantin Tobescu, citat de capital.ro.

Purtătorul de cuvânt al RATB a mai spus că prin acest element se așteaptă și la o diminuare a contravențiilor în mijloacele de transport în comun

<