Candidatii PSD la primariile de sector au fost lansati, duminica seara, in prezenta lui Marcel Ciolacu si a lui Paul Stanescu. „Aratati-le inca o data de ce sunteti in stare”, i-a indemnat Ciolacu pe  candidatii PSD, in frunte cu Firea.

<

„Singura echipa profesionista este echipa PSD si sub nici o forma o echipa hibrid insailata la Vila Lac 1. Au imparttit vorturile bucurestenilor pe ascuns. Sustin intreaga echipa, o sustin pe Gabriela Firea, pe domnul Tudorache, il sustin pe Cristi Popescu, il sustin pe Aurelian Badulescu, pe Daniel Baluta, pe Daniel Florea si nu in ultimul rind pe Gabriel Mutu”, a declarat Ciolacu.

Gabriela Firea a incercat sa-i sperie pe bucuresteni, sustinand ca Nicusor Dan va taia subventiile pentru caldura si transport public daca va fi ales primar. Firea i-a cerut lui Ciolacu ca, dupa daramarea Guvernului Orban, sa numeasca pe cineva pe placul ei ca ministru al Transporturilor.

„Ne-ati promis ca din respect fata de bucuresteni veti numi in fruntea Ministerului Transporturilor pe cineva capabil sa finalizeze centura ocolitoare a Bucurestiului. 70% din aglomerarile din trafic sunt cauzate de blocarea lucrarilor la centura capitalei, de nefinalizarea magistralei de metrou din Drumul Taberei si de asemenea de neinceperea investitiei metrolului de la Gara de Nord si de la Aeroport. Toate sunt investitii care tin de Ministerul Transporturilor.

Toti se plang de traficul aglomerat din capitala, de poluare, dar nu vin cu solutii concrete. Cand PSD a avut Guvernarea s-a lucrat. Acum, de apropae un an de zile, Guvernul Orban nu mai lucreaza nimic, tocmai, probabil, pentru a se da motive bucurestenilor sa fie suparati pe primarul general al capitalei. Dar bucurestenii sunt oameni inteligenti, ei stiu ca atat investitia de la centura cat si metroul, apartin Guvernului, respectiv Ministerului Transporturilor

Bucurestenii au de ales intre mine, echipa mea care este onesta si curata, suntem exemplu de bune practici, si candidatul dreptei unite care a anuntat ca in momentul in care va ajunge la Primarie va anula subventiile pentru termoficare si pentru transportul in comun.

Candidatul dreptei  anuntat ca in momentul in care va ajunge la Primarie va avea preferinte. Va face ca guvernul care ne-a spus sa stam in case pentru a nu mai fi vigilenti la cheltuielile lor”, a sustinut Firea.

Firea a devenit apoi prezentatoare pentru candidatii PSD de la sectoare.