Daniel Florea, primar PSD al Sectorului 5 si presedinte al PSD Sector 5, s-a filmat in biroul sau in timp ce le arata „copiilor” ce produse de dezinfectare vor putea gasi in gradinite, informeaza Aktual24.ro.

<

„Acum as vrea sa va arat ca noi chiar am cumparat obiectele despre care v-am spus, in scopul dezinfectarii”, a spus Florea si a inceput sa arate fiecare obiect de dezinfectare catre camera. Exact ca la emisiunile de teleshopping.

„Cam asta ar fi trebuit sa faca Guvernul, inspectoratul, ministerul. Copii, le avem, stati linistiti”, si-a incheita primarul PSD prezentarea.

Ora Primarului 28.05.2020

Hristos s-a Înălțat!În cadrul emisiunii „Ora Primarului” de astăzi, 28 mai, subiectele abordate sunt următoarele: 🔶Importanța zilei de astăzi- în sectorul 5 se află Catedrala Mântuirii Neamului, a cărei hram principal este chiar Înălțarea Domnului;- sărbătorim și ziua eroilor și trebuie să aducem un omagiu celor care s-au jertfit pentru țară, mai ales că în sectorul 5 avem Academia Militară, Academia Tehnică Militară, Monumentul Eroilor Patriei din fața Academiei Militare, Monumentul Eroilor Sanitari și sediul Ministerului Apărării Naționale.Cu această ocazie urez „La mulți ani! ” tuturor militarilor armatei române, tuturor foștilor și actualilor eroi ai forțelor armate.🔶Pe 2️⃣ iunie elevii și profesorii se pot întoarce în siguranță la școală. Examenele școlare se vor da în siguranță! Am solicitat de la Inspectoratul Școlar de la Sectorul 5 necesarul de materiale pentru școli, pentru a se putea începe, în condiții de deplină siguranță. Astfel am asigurat:- 172.950 de măști;- 672 de cutii de câte 100 de bucăți de mănuși de unică folosință;- 274 de covorașe dezinfectante;- 2920 de litri de substanțe biocide pentru curățarea suprafețelor;- 1230 de litri de săpun lichid;- 3054 de bucăți de prosoape de hârtie;- 714 bucăți de dispensere cu dezinfectant;- 970 de litri de detergenți pentru pardoseală;- 130 de litri de alcool sanitar;- 100 de termoscanere- dezinfecție + dezinsecție + deratizare în toate unitățile de învățământ, dar nu prin stropire, ci prin ștergere a tuturor suprafețelor. https://www.agerpres.ro/administratie/2020/05/28/video-primarul-sectorului-5-cursurile-de-pregatire-pentru-examenele-nationale-in-deplina-siguranta–513577🔶Piața de flori- un concept unic;- în acest moment se realizeză studiul de fezabilitate;- florarii se vor muta temporar la piața Ferentari;- punem la dispoziție chioșcuri noi pentru vânzarea en-detail – chiria va fi de 4,27 lei pe zi (128,31 de lei pe lună)https://www.dcnews.ro/daniel-florea-veste-proasta-pentru-vanzatorii-ambulanti-de-la-piata-de-flori-nu-se-mai-poate_750968.html🔶Parada Performanței 2018- 10.000 de elevi, profesori, părinți, bunici au aplaudat la scenă deschisă performanțele la învățătură obținute de elevii Sectorului 5;- 1918 copii îmbrăcați în bluze tricolore și 100 de profesori și-au dovedit măiestria într-un concurs de șah;- raportul de activitate, după 2 ani de mandat, l-am rostit în fața a 10000 de oameni.❓Întrebările din partea cetățenilor au vizat următoarele subiecte:- apa caldă în anumite zone din sector;- camerele video la Evaluarea Națională;- terenurile de sport din curțile școlilor;- locurile de joacă de pe 13 septembrie;- simbolul curcubeu. Până data viitoare urez „La mulți ani!” tuturor copiilor și vă invit să urmăriți întreaga emisiune!⬇️#DF #DoarFapte

Publicată de Daniel Florea pe Joi, 28 mai 2020

Daniel Florea s-a ales deja cu un dosar penal in urma pomenilor pe care le-a livrat, in masa, la inceputul starii de urgenta. El a trimis zeci de angajati ai primariei cu zeci de mii de pachete pe care le-au distribuit in blocurile din Sectorul 5. Pe langa gel dezinfectant, sapunuri si servetele antibacteriene, in pachete se afla si un pliant electoral cu primarul Daniel Florea, alaturi de medicul Adrian Streinu Cercel.

„La data de 25.03.2020, la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 5 s-a inregistrat dosarul penal avand ca obiect denuntul penal formulat de un partid politic cu privire la comiterea infractiunii de zadarnicire a combaterii bolilor, constand in aceea ca, incepand cu data de 15.03.2020, reprezentantii UAT Sector 5, impreuna cu alte institutii publice de interes local, aflate sub autoritatea administrativa a Consiliului Local al Sector 5, au inceput sa distribuie, fara nicio protectie adecvata, respectiv fara respectarea normelor de igiena impuse de autoritatile statului, diverse pungi si pachete catre populatia Sectorului 5, in scop electoral”, se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 5.