Solistul trupei Holograf, abonată la concerte pe bani publici, a intrat în război cu UE și ar fi vrut ca, în această vară, autoritățile să construiască un spital.

<

„Nu sunt împotriva măștii și a niciunei măsuri coerente. Virusul nu te omoară așa… nu e letal. Uniunea Europeană e un eșec după părerea mea… Asta e viața voastră. 10 ani așa o ducem. Noi acum sunt în război. Nu avem o listă. Am înnebunit, am început să facem măști abia după o lună de zile”

 „Nu vreau ca copiii mei să trăiască într-o țară sau într-o Uniune în care să stea cu capul plecat și să accepte niște rahaturi pentru că așa li se spune de undeva”.  

Dan Bittman a cântat la numeroase concerte finanțate de primării. Detalii AICI.

„La bani e cea mai mare problemă. Din miliardele promise de Cîţu și președinte nu s-a făcut niciun spital. Ce ne-a oprit o vară întreagă să facem ceva? ”.

„COVID-ul nu e cum ni-l imaginăm noi că sare doar un metru jumătate și trebuie să stăm la un metru jumătate. Îl poți lua și de aici și de acolo și de la patru metri. E în aer. Nu s-a spus cum se cam ia. Îi văd pe unii cu măști. Și li se aburesc ochelarii. Ăla e un exemplu pe unde iese COVID-ul dacă ești bolnav. Prin mască. El iese prin toate direcțiile”.

Dan Bittman a cântat la un eveniment în plină pandemie, deși legea interzice. Detalii AICI

„China are vaccinul și îl folosește. Și-a vaccinat toată armata. Rusia are vaccinul și e foarte bun și și-au vaccinat toată armata.”

„E multă ticăloșie. Medicii îmi scriu să spun pentru că ei nu pot.”

Aceste declarații au fost făcute la emisiunea XTra Night Show cu Dan Capatos de la Antena 1.

Dan Bittman a susținut că este muritor de foame. Declarația de avere în contrazice.

Transparenta face diferenta