Vicepremierul Dan Barna a afirmat că într-un oraş de amplitudinea Bucureştiului este foarte greu să faci schimbări vizibile, întrebat fiind dacă este mulţumit de activitatea lui Nicuşor Dan. ”Are un mandat foarte greu”, a afirmat Barna, precizând că aştaptă împlinirea unui an de mandat.

<

Dan Barna, întrebat, marţi seară, la Digi 24, dacă este mulţumit de Nicuşor Dan a afirmat: ”Are un mandat foarte greu. A preluat o primărie care – dincolo de declaraţiile de la televizor ale doamnei Firea – a avut mult de desţelenit. Face eforturi, sunt convins că în lunile următoare se vor vedea şi mai multe rezultate. În momentul de faţă, a reuşit să păstreze un buget realist, a reuşit să iasă din datoriile acelea de peste trei miliarde de lei în care a găsit primăria înglodată. S-au început lucrările la reţeaua de termoficare, 13 kilometri sunt acum în reabilitare; alţi 40 – e deschisă licitaţia.”, scrie news.ro.

Când i s-a atras atenţia că oamenii sunt nemulţumiţ, Barna a afirmat: ”Ţine de un management al aşteptărilor”.

”Haideţi să vedem după un an de zile ce s-a realizat. Într-un oraş de amplitudinea Bucureştiului este foarte greu să faci schimbări vizibile. Haideţi să vedem evaluarea de un an”, a adăugat co-preşedintele USR PLUS.