Acasă Sectorul 1 Curățenie masivă în Primăria Sectorului 1: Șeful Politiei Locale și alti doi...

Curățenie masivă în Primăria Sectorului 1: Șeful Politiei Locale și alti doi directori care au tocat banii publici dați afară!

401

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat marti ca ii da afara pe directorii de la Administratia Domeniului Public Sector 1, Politia Locale Sector 1 si de la Directia de Investitii.

„Directorul Administratiei Domeniului Public Sector 1, directorul Politiei Locale Sector 1 si directorul Directiei de Investitii vor fi demisi incepand cu data de astazi. Aceste 3 directii mostenite in forma actuala de la vechea administratie au creat un deficit de peste 700 milioane de lei in acest an si pun in dificultate bugetul local.

Incompetenta, neglijenta si achizitiile publice suspecte nu mai au ce cauta in aceasta institutie. Repet: am zero toleranta fata de cei care au ales sa fenteze legea si nu-si indeplinesc atributiile”, a anuntat Armand pe Facebook.

Politia Locala Sector 1 i-a monitorizat, in urma cu trei ani, pe participantii la protestele #Rezist din Piata Victoriei.

Directia Investitii este cea care a acordat, la ordinul lui Tudorache, sume uriase catre posturi TV si site-uri apropiate de PSD pentru a face reclama unui spital inexistent.

„Am revenit la Companiei de Investitii si Dezvoltare in Sanatate si Domenii de Interes Public – Privat Sector 1 S.A si am reusit sa intru in birourile Companiei unde in urma cu cateva zile n-am gasit pe nimeni din cei 40 de angajati.

Despre activitatea acestei companii nu stie nimeni nimic de mai bine de doi ani. Am discutat cu conducerea si am aflat cu ce s-a ocupat. De exemplu, am aflat cat a platit pentru spotul mincinos interzis de CNA despre spitalul care nu exista difuzat la televiziuni; ce buget are compania; ce investitii au facut in ultimii 2 ani etc”, a scris Armand acum doua saptamani pe Facebook.

Conform documentelor prezentate de Clotilde Armand, banii pentru promovarea mincinoasa a „spitalului” au mers catre:

– B1 TV: 100.050 euro pentru 667 spoturi;

– Romania TV: 69.000 euro pentru 75 spoturi;

– Digi 24: 69.000 euro pentru 75 spoturi;

– Luju.ro: 50.000 euro;

– Luis Lazarus Live: 30.000 euro;

<