Acasă Bucuresti Cum vor bucurestenii sa opreasca inceperea constructiei MEGA-MOSCHEEI! ”Sa nu ne calcati...

Cum vor bucurestenii sa opreasca inceperea constructiei MEGA-MOSCHEEI! ”Sa nu ne calcati pe cap!”

675
Uriasa moschee proiectata sa se construiasca in Capitala starneste noi proteste: doi bucuresteni cer in instanta sa fie anulata hotararea de guvern prin care a fost cesionat un teren in zona Romexpo pentru ridicarea lacasului de cult musulman.
Cei doi spera sa opreasca santierul si au venit cu argumentele lor, anunta stirileprotv.ro.Catalin Berenghi: „Europa e ingenuncheata cei pe care ii avem aici. Ii acceptam, ii apreciem,  ii primim bine, dar sa nu ne calce pe cap.
Luni de dimineata, cei doi au venit la Curtea de Apel Bucuresti, unde au facut o cerere prin care solicitau anularea hotararii de guvern prin care statul roman cesioneaza pentru 49 de ani terenul din zona Romexpo.
Catalin Berenghi: „Normal, daca stam stramb si judecam drept, ar trebui sa stopam aceasta constructie.
Pana vor primi un raspun din partea magistratilor, cei doi vor sa instaleze sute de cruci in toata Capitala.
Catalin Gornic: „In spatii publice or sa fie cum toata lumea pune cruce la mort, asa si noi puem cruci peste tot.
Pe de alta parte guvernul turc ar fi alocat 3 milioane de euro pentru constructia moscheii si s-au facut demersurile necesare la primaria Capitalei. In contextul actual, unul dintre reprezentantii musulmanilor este rezervat.
Dr. Abu Al-Ola Nagi Al-Ghithy: „Ca musulman, ma bucur sa avem o moschee, insa dat fiind ce se intampla acum, cred ca ar fi mai bine sa se amane constructia, ca nu e nevoie chiar acum de asa ceva,  nu e graba.
<