De 1 Decembrie, temperaturile vor fi puțin mai ridicate decât miercuri, însă vineri și sâmbătă trebuie să ne așteptăm la precipitații în cea mai mare parte a țării și la o răcire a vremii. 
VREMEA JOI, 1 DECEMBRIE
De 1 Decembrie, valorile termice vor marca o creştere uşoară faţă de ieri în cea mai mare parte a ţării, se vor menţine sub normele perioadei, conform Realitatea TV.
Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 grade în estul Transilvaniei şi 6 grade în Banat. La munte, în vestul, centrul şi nordul ţării, îndeosebi după-amiaza, vor fi precipitaţii sub formă de ninsoare, iar în Banat şi Crişana, precum şi, izolat, în Moldova, trecător şi sub formă de lapoviţă şi ploaie, favorizând producerea de polei.
Vântul va avea intensificări în zona de munte, unde va viscoli şi spulbera zăpada, dar temporar şi la cote mai reduse şi în regiunile vestice, sud-vestice şi centrale. Dimineaţa, în sudul şi sud-estul ţării vor fi condiţii de ceaţă.
De 1 Decembrie, în București vom avea -7…-5 grade dimineata si vor fi condiţii de ceaţă. Pe parcursul zilei vremea se va menţine rece, cerul va fi temporar noros, iar vântul se va intensifica treptat. Temperatura maximă va fi în jurul a 4 grade
De 1 Decembrie, la munte, vremea se va menţine rece pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult noros şi, îndeosebi în a doua parte a zilei şi noaptea, va ninge pe arii extinse. Îndeosebi în nordul Carpaţilor Occidentali şi în Munţii Apuseni, cantităţile de apă vor depăşi 20…25 l/mp. Vântul va avea intensificări mai ales în zona montană înaltă, cu viteze de peste 65…75 km/h, viscolind ninsoarea şi reducând semnificativ vizibilitatea. Vor fi..
VREMEA VINERI
Vineri, în vest, centru si nord, temporar se vor semnala precipitații, predominant sub formă de lapoviță și ninsoare, iar izolat se va forma polei. La munte va ninge, însemnat cantitativ.
În restul ţării se vor semnala precipitații slabe, cu precădere în Moldova, Dobrogea și Bărăgan. Vântul va avea intensificări în toate regiunile, cu viteze de peste 55…65 km/h, iar pe arii restrânse peste 70 km/h, în timp ce la munte va sufla tare (rafalele vor depăşi 90 km/h) viscolind și troienind zăpada.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 grad în estul Transilvaniei și 10 grade în sudul Munteniei și al Dobrogei.
În București vom aveA –3…-1 grad dimineata şi condiţii de ceaţă si in jur de 9 grade la amiaza. Vântul va avea intensificări susținute, la rafală se vor atinge 55…65 km/h.
VREMEA SÂMBĂTĂ
Sâmbătă, valorile termice vor marca o scădere în cea mai mare parte a țării. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 in depresiunile intramontane și 7 grade in Lunca Dunării. În vestul, centrul şi nordul ţării pe arii restrânse, va mai ninge slab.
În restul ţării, cerul va fi variabil. Vântul va sufla tare la munte, viscolind și spulberând zăpada, iar în timpul zilei, intensificări temporare și la cote mai reduse vor fi și în sudul, centrul și estul țării.
În Bucureşti, dimineaţa vor fi –2…-1 grad și la amiază 6-7 grade.
Transparenta face diferenta