Cum poti merge la mare, de 1 mai, cu doar 50 de lei!

0
466

Încă puțin și vine și mini-vacanța de 1 Mai. Dacă nu propriul autoturism, iar trenul și microbuzul sau autocarul ies din discuție, ei bine puteți apela fie la ”care sharing” (sunt multe grupuri pe rețelee de socizlaizare) și să ieșiți mult mai ieftin, fie la un UBER, caz în care vă costă doar 50 de lei.

<

Despre ce este vorba? În weekend-ul 28 aprilie – 1 mai, UBER derulează serviciul pilot UberVAMA, prin care îşi propune să aducă mai mulţi oameni în mai puţine maşini, în drumul spre Vama Veche. Șoferii vor putea lua cu ei până la trei pasageri în maşină, iar costul unei curse va fi de 150 de lei, sumă ce poate fi împărţită egal între pasageri, cu opţiunea „Împarte tarif” (Split fare).
Conform datelor din anii trecuţi, peste 60.000 de maşini sunt aşteptate pe litoral în weekend-ul 28 aprilie – 1 mai, dintre care peste 25.000 vor ajunge în Vama Veche, una dintre cele mai populare destinaţii pentru tineri, informeaza Capital.ro.
Ce trebuie să mai ştii? Primul pas este să te înscrii pentru a putea conduce cu UBER. Ulterior, echipa companiei te va contacta pentru a-ţi explica următoarele etape. Trebuie să ai permis de cel puţin un an, o maşină bine întreţinută, un cazier auto fără incidente grave şi un cazier judiciar curat. Vineri, 28 aprilie şi apoi luni, 1 mai, intră online în aplicaţia companiei pentru parteneri în oricare dintre intervalele orare 8:00 – 10:00, 12:00 – 14:00 sau 16:00 – 18:00. Aplicaţia te va conecta cu un pasager sau cu un grup de până la trei pasageri care merg în Vamă. Procedează la fel şi la întoarcere. Prin acest serviciu, poţi lua maxim 3 pasageri. Indiferent de numărul călătorilor, costul unei curse va fi de 150 de lei pe sens.