Ionuț Negoiță i-a surprins pe toți după ce l-a dat afară pe Cătălin Petrescu, fostul președinte de la Dinamo timp de 4 ani, un tip necunoscut practic publicului larg, dar din categoria „specialiștilor de la RIN”.

<

„Petrescu e un fost ospătar, Negoiță l-a luat de la restaurantul unui parc de distracții. Nimeni nu știe cum a devenit Petrescu mâna lui dreaptă. Poate pentru că este din Vălenii de Munte (n.r. – Ionuț Negoiță este din Măneciu, din apropiere de Văleni)”, a declarat o sursă din interiorul clubului Dinamo, pentru stiripesurse.ro.

”De ce l-a dat afară? A fost un șoc pentru toată lumea din club, pentru că toți știau că Petrescu e mâna lui dreaptă. Se aude că l-a dat afară fiindcă l-ar fi «turnat» pe Negoiță la DNA! De la insolvență vin toate. Negoiță se teme de un dosar în cazul ieșirii echipei sale din insolvență”, ne-a mai precizat „insiderul”. Dinamo e singura echipă care a reușit să iasă din insolvență!

”Petrescu a zis că se va muta pe altă poziție în cadrul grupului RIN, ca să nu bată la ochi. Dar e ca și plecat”, a mai declarat sursa, potrivit Libertatea.
Concret, înainte ca Ionuț Negoiță să bage echipa Dinamo în faliment, ar fi ascuns anumite bunuri, care ar fi valorat ceva și, contravaloarea lor ar fi ajutat la acoperirea unor datorii. Iar cel mai păgubit, în acest caz, a ieșit chiar statul, față de care Dinamo avea datorii de milioane de euro. Baza de la Săftica a fost cel mai important bun „strămutat” în acte de Negoiță înainte de a băga clubul în insolvență.
Ionuț Negoiță se află sub control judiciar, fiind acuzat de bancrută frauduloasă în acest caz al ieșirii echipei Dinamo din insolvență.
În locul lui Cătălin Petrescu a fost numit președinte alt personaj fără „pedigree” fotbalistic, Alexandru Dobre, fosta mână dreaptă a lui Robert Negoiță, primarul Sectorului 3.