CTP o umileste pe Firea: „Voi sa fiu testat! Voi sa-mi bage medica Firea sarma-n nas!”

0
393

Cristian Tudor Popescu o ironizeaza din nou pe Gabriela Firea, care a anuntat saptamana trecuta, cu mare tam-tam, ca va declansa o testare in masa a bucurestenilor. Nu s-a intamplat nimic insa.

<

„Ce se intampla cu testarea ‘la minut’, stiintifica, esantionata, cu participarea extraordinara a presedintilor de scara de bloc, a tuturor bucurestenilor, dor cu dor, se face raiul, cum a zis ex-ministrul Costache cand s-a pierdut cu Firea? Ieri trebuia sa inceapa si vad ca Firea si Cercel tac malc. Credeam ca, dupa ce a pus pe gratar Balena Albastra si s-a protejat de virusii guvernamentali, generaleasa Capitalei e gata-gata sa le-o arda si covizilor.

Caci, m-am sucit. Voi sa fiu testat! Voi sa-mi bage medica Firea sarma-n nas!”, a spus CTP la Europa FM.

El a avut si alte mesaje legate de actuala criza sanitara.

„Sunt satul de vedetele ce ne transmit cum ‘rezista’ izolarii in penthouseurile, vilele cu piscina si domeniile lor si indeamna vesele familiile care traiesc inainte de izolare, in izolare si dupa, parinti cu 2-3 copii in doua camere de bloc, sa faca aerobic si sa fie optimisti.

Spitalele, nu supermarketurile, strazile sau farmaciile, spitalele devin crescatoriile nationale de Covid. Ma gandesc ce-o fi pe capul bolnavilor de altceva, cu afectiuni cardiace, digestive, respiratorii, care fac o criza si au nevoie de internare. Se duc la spital ca la locul pentru murit, ca in Evul Mediu?

Mai e o speranta: stafilococii, klebsiella, piocianicul si alti bastinasi ai spitalelor romanesti sa sara la veneticii covizi, navalitori pe mosiile si pacientii lor”, a mai spus CTP.