Cristian Tudor Popescu a declarat, vineri seara, ca anuntul lui Ludovic Orban privind sustinerea lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei a lovit-o pe Gabriela Firea „in creierul mic”. „Tot ce a debitat apoi a fost o insiruire de prostii”, a comentat CTP.

<

„N-am mai vazut un politician atat de lovit in freza de o stire de la George W. Bush. Va amintiti, cand era la o scoala cu niste copii, a fost anuntat ca au intrat avionele intr-o cladire, in Turnurile Gemene. S-a uitat, in stanga, in dreapta,  vorbea cu copiii, nu stia ce sa faca.

Gabriela Firea fost lovita in creierul mic cu aceasta stire. Tot ce a debitat a fost o insiruire de prostii, una atragand-o pe cealalta, din lac in put.

Zice ‘tara arde si batraneii se piaptana’. Care erau batraneii, Nicusor Dan, Ludovic Orban, Vlad Voiculescu? Dupa care arunca niste prostii in serie, ‘colac peste pupaza’, ‘nuca in perete’. Da-i cu pupaza, cu cozonacul, cu nau coment (no comment), o salata de cuvinte care este diagnosticabila clinic. Arata ca a lovit-o aceasta miscare a PNL-ului.

Nu ma intereseaza de ce PNL a facut asta, ma intereseaza ca se realizeaza unirea dreptei in Capitala, o miscare de realpolitik. O masura rationala, logica, persoana este aleasa corect”, a declarat CTP la Digi24.

Gabriela Firea a declarat, joi, ca anuntul lui Ludovic Orban, privind sustinerea lui Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei vine „ca nuca in perete si colac peste pupaza”, in contextul situatiei generate de raspandirea coronavirus si de interimatul Guvernului.

„Ce pot sa va spun? Stiti cum e: tara arde si batraneii se piaptana – ca nu erau niste doamne care se pieptanau, erau niste batranei simpatici. Nu ai ce sa spui in astfel de situatii, in care toata lumea este speriata, tensionata, toti ne punem intrebari. Poate aveti si dumneavoastra prieteni in familie… Au golit rafturile, farmaciile, ne uitam cu totii peste tot sa vedem: apare, nu apare antidot, vaccin, tratament… Unde cazam persoanele care vin din Italia, ca vin cu sutele din Franta, din China… Au ajuns sa fie dati afara din metrou barbati doar pentru ca seamana cu asiatici. Copii care vin din zonele afectate se duc la scoala si parintii, care, unii dintre ei sunt medici, ii invata sa se duca la scoala si nu inteleg de carantina. In tot acest peisaj, care nu trebuie sa fie de speriat, dar care trebuie sa ne responsabilizeze, si, in plus, faptul ca nu avem un guvern stabil, care sa fie investit de catre Parlament cu toate prerogativele si sa aiba toate parghiile juridice ale unei guvernari sanatoase, am vazut si eu asa, ca nuca in perete si colac peste pupaza, acest anunt. E ca un ‘no comment’ pur si simplu. Deci, este noaptea mintii”, a apreciat Gabriela Firea, raspunzand unei intrebari din partea presei.

Transparenta face diferenta